2023. évi

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

Pályázati leadási határidő meghosszabbítva 2023. november 3-ig!

 

A III. KERÜLETI ALAP- ÉS KÖZÉPFOKÚ OKTATÁSI INTÉZMÉNYEIBEN JÓ TANULÓ ÉS JÓ SPORTOLÓ DIÁKOK 2023/2024. TANÉVBEN TÖRTÉNŐ TÁMOGATÁSÁRA

 

A pályázat kiírója és bonyolítója: Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata megbízásából

 

A pályázat célja: Segíteni, támogatni azokat a diákokat, akik a tanulás és az egészséges életmód, sportolás összhangját kiemelkedő módon gyakorolják, így példaképekké válhatnak tanuló társaik részére, ösztönözve őket hasonló célok elérésére.

 

Pályázati feltételek:

 

Támogatásra az a diák pályázhat, aki együttesen megfelel az alábbi feltételeknek:

  • 2023/2024. tanévben 7., 8., 9., 10., 11., 12., osztályba beiratkozott a III. kerület valamely oktatási intézményébe és III. kerületi lakcímmel rendelkezik
  • 2022/2023. tanévben tanulmányi eredménye elérte a 4.00 átlagot, vagy afölöttit
  • 2022. október 19. – 2023. szeptember 30. közötti időben rendszeres sportolás mellett elért sporteredménnyel rendelkezik
    • A benyújtott pályázatban kizárólag a Nemzetközi Olimpiai Bizottság által elismert Olimpiai és paralimpiai programon lévő egyéni (egyes) és csapat (páros is) sportágakban (20 fő), valamint a World Games programján lévő, nem olimpiai sportágakban (maximum 5 fő – sportáganként 1 fő) elért eredmény értékelhető az alábbi sporteseményeken:
  • Felnőtt és Ifjúsági Olimpia, Paralimpia, World Games, Korosztályos Világ és Európa bajnokság, (1-6. helyezés)
  • Országos korosztályos bajnokság, Világkupa*(1-6. helyezés), nemzetközi verseny**
  • Országos Diákolimpiai döntő

A sporteredményt a közzétett értékelési metódus pontértékei szerint rangsoroljuk.

 

A pályázati támogatás időpontja: 2023. szeptember 1. - 2024. június 30. közötti időszak

 

Elnyerhető pályázati támogatás összege: 10 hónapon keresztül 12.000,- Ft/fő/hó (összérték 120.000,- Ft/fő.) Az ehhez kapcsolódó adó és járulék vonzatot a pályázat kiírója vállalja.

 

Pályázati támogatást elnyerhetők száma minimum 25 fő, melyből 5 fő a World Games programján lévő (sportáganként maximum 1 fő), nem olimpiai sportágakban elért eredmények alapján támogatható.

A támogatást elnyert 25 fő pályázón kívül további 20 fő arra érdemes elismerő oklevélben részesül az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft. Sportszakmai Elbíráló Bizottságának külön döntése alapján.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*A világkupa esetén kritérium, hogy az adott verseny szerepeljen az adott évben a Nemzetközi Sportági Szakszövetség versenynaptárában

** A nemzetközi verseny esetén kritérium, hogy az adott verseny az adott ország sportági szakszövetségének versenynaptárában szerepeljen, és az adott versenyszámban legalább 6 induló legyen.

 

A pályázat beérkezési határideje meghosszabbítva!: 2023. november 3.

 

A pályázatot a pályázati lap pontos kitöltésével (a lap az értékelési számítási módot is tartalmazza tájékoztató jelleggel), az azon megjelöltek együttes aláírásával, pecsétjével ellátva igazoltan és a mellékletekkel együtt kell ELEKTRONIKUSAN PDF formátumban beadni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre a megadott határidőig. A beérkezett pályázatokra elektronikus visszaigazolást küldünk.

LETÖLTHETŐ PÁLYÁZATI LAP

 

A pályázat kiírója hiánypótlásra nem biztosít lehetőséget.

 

A pályázat elbírálását követően az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft. Sportszakmai Elbíráló Bizottsága a döntésről írásban értesíti a nyertes pályázót az érintett oktatási intézményen és a pályázatban megadott szülői elérhetőségen keresztül.

 

A pályázattal kapcsolatban információ kérhető a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

Díjátadó ünnepség

A díjátadó ünnepségnek hagyományosan az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft. Szindbád terme ad otthont, ahol közel 80 főt, diákokat és kísérőiket Dr. Kiss László Polgármester Úr köszönti. A díjak átadásában jeles sportolók, a bírálóbizottság tagjai és a Észak-Budapesti Tankerületi Központ képviselője és az Esernyős Nonprofit Kft. vezetője működik közre. A pályázat célja, hogy támogassa és ösztönözze azokat a diákokat, akik a tanulás és az egészséges életmód, sportolás összhangját kiemelkedő módon gyakorolják, így példaképekké válhatnak tanulótársaik részére, ösztönözve őket hasonló célok elérésére.

17jotanulo1
17jotanulo2
17jotanulo3

 

Kapcsolódó híreink

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: info@esernyos.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó