Pünkösdfürdői Családi Futónap

Időpont: 2024. Április 27. szombat

A verseny helyszíne: Óbuda, Pünkösdfürdő Park

 

A Pünkösdfürdői Családi Futónap egy különleges hangulatú családcentrikus program, ahol a versenyzők több számban is indulhatnak. 
Az eseményhez számtalan program kapcsolódik, így a futók a sport mellett kellemesen is kikapcsolódhatnak. Érdemes ezt a napot a friss levegőn tölteni és a családdal együtt egy különleges programon részt venni. Az eltérő távok, a többféle sportolási lehetőségek és a gyönyörű helyszín mindenki szívét megdobogtatja. 

 

A verseny idén tavasszal április 27-én, szombaton kerül megrendezésre a Pünkösdfürdő Park területén.

Köszönjük nektek, hogy a kitartó érdeklődésetek és lendületetek lehetővé teszi, hogy idén újraindítsuk nagyrendezvényeinket - szeretettel várjuk a család apraját-nagyját és minden lelkes sportbarátot!

Választható távok:

  • 500 m – gyerekfutam, fiú-lány
  • 3 km – férfi-női
  • 7 km – férfi-női
  • 14 km – férfi-női
  • 21 km – férfi-női
  • 21 km – váltó

A további részletek és nevezési felület elérhetősége hamarosan elérhető lesz itt az oldalon!

 

 

 

 

Kapcsolódó híreink

A természetben, a friss levegőn végzett mozgás örömöt ad, és máris jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Mi sem természetesebb tehát, hogy kilátogassunk az Óbudai Futófesztiválra, hiszen, ha van sport, amely bárhol és bármikor űzhető, miközben energiával tölt fel és a…

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: info@esernyos.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó