Óbuda – Békásmegyer Önkormányzata minden évben a tanév végét követően nyári napközis tábort tart fenn.

A tábor 2019-től kezdődően egy helyszínen működik:

  • Laborc utcai tábor – 1037 Budapest, Laborc u. 2. Elérhetősége a tábor ideje alatt: 1/388-8522

Napkozistabor
Napkozistabor2
Napkozistabor3

A tábor időpontja: 2019. július 1. - augusztus 16., minden hétköznap 8.00-16.00 óra között. A gyerekekre a gyülekezési idő (7.00-8.00) és a táborozást követő idő (16.00-17.00) alatt, valamint a tábor teljes ideje alatt képzett felügyelők vigyáznak. 

A tábori programot a kerületben működő sportegyesületek együttműködésének köszönhetően sportfoglalkozások színesítik. Jó időben a játék a vízben a legjobb, a strand a Laborc utcai táborban a tábor területén belül a Barátság Parkban helyezkedik el. Több III. kerületi Intézmény közreműködésével a résztvevők hasznos ismeretekre tehetnek szert.


Jogosultak:

  1. A kerületi lakosú szülők gyermeke
  2. A kerületi lakóhellyel nem rendelkező, de valamely kerületi iskola tanulói

A táborban való részvétel nem lehetséges azon gyermekeknek, akik nem felelnek meg a fenti feltétel valamelyikének! (Nem kerületi lakos vagy nem kerületi iskola tanulója)

A táborban legalább 1. osztály végzett tanulók vehetnek részt, továbbá azokat a gyerekeket, akik az aktuális tanévben hetedik osztályt végeztek, és még nem töltötték be 15. életévüket a táborban tudjuk fogadni, a 8. osztályt végzett tanulót nem áll módunkban fogadni a nyári táborban.

Kérdés esetén telefonon – 1/388-9770 –  és e-mailben – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. – kollégánk, Pinviczky Petra áll rendelkezésükre. 

A táborba való jelentkezés: A jelentkezéseket NEM az iskolákban kell leadni, mindenkinek a lenti nevezési form-on elektronikusan kell azt megtennie. Amennyiben ez nem megoldható, úgy a lap alján, a Fájlok pont alatt található Jelentkezési lapot kell részünkre postai úton eljuttatni. Felhívjuk figyelmüket, hogy a tábor idejére megrendelt/befizetett étkezés nem jelenti automatikusan a táborban való részvételt!

FONTOS! Aki május 31-ig nem jelentkezett, abban az esetben a jelentkezését az adott táborhelyszínen teheti meg a tábor első napján. Kérjük a szülőket, hogy az étkezést minden esetben a jelentkezéstől függetlenül az alábbiakban részletezettek szerint rendeljék meg.


Tábori részvételi díj:
  1. A kerületi lakosú szülő gyermeke ingyenesen veheti igénybe a tábort
  2. A kerületi lakóhellyel nem rendelkező, de valamely kerületi iskola tanulói a tábort napi 1.800 forintos költségtérítéssel vehetik igénybe. A táborozási díj megfizetése készpénzben lehetséges a táborozás első napjától kezdődően.
Betegség, vagy más okból történő visszamondás esetén:

Amennyiben a táborozó a táborozást megelőzően, vagy a táborozás közben lesz beteg, kizárólag orvosi igazolással, a táborozási díj egészének, vagy részarányos hányadának visszatérítésére van mód. Az orvosi igazolást 5 munkanapon belül kell bemutatni a tábor szervezőinél személyesen vagy megküldeni e-mailben. 

Buszos utaztatás:

Az északi városrészből a táborba igyekvő gyermekeknek a táborhelyszínre való könnyebb oda- és visszajutás érdekében Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata térítésmentes buszos utaztatásról gondoskodott. A BKK különjáratok indulásának és érkezésének menete:

  1. Reggeli indulás: reggel 7.30 és 7.50 (menetidő: forgalomtól függően 15-20 perc)

Indulási helyszín: 1038 Budapest, Ország út - Csobánka téri buszforduló
Érkezési helyszín: 1037 Budapest, Laborc utcai buszmegállóhely

A különjáratok 7 órakor kiállnak a Csobánka téri buszfordulóhoz, melyekre ettől kezdődően fel lehet szállni. Felügyelet 7 órától van az indulási helyszínen. Az utazás a tábori felügyelőkkel közösen történik. Azon gyermekek, akik az utolsó busz indulása után érkeznek meg a táborozása már csak akkor lehetséges, ha jelentkezik a tábor helyszínén, ezért kérjük a szülőket, hogy az utolsó járat pontos indulása miatt legkésőbb 7.45-kor legyenek kedvesek megérkezni a Csobánka téri buszfordulóhoz és jelentkezzenek a felügyelőknél! 

  1. Délutáni (haza)indulás: 16.00, 16.20 (menetidő: forgalomtól függően 15-20 perc)

Indulási helyszín: Bécsi út/Vörösvári út BKK, Volánbusz megálló
Érkezési helyszín: 1038 Budapest, Ország út - Csobánka téri buszforduló

A gyermekek a tábori felügyelőkkel közösen indulnak a táborhelyszínről a buszok indulási helyszínére. A buszok a gyermekeket a Csobánka téri buszfordulóhoz viszik vissza. Kérjük a szülőket, hogy időben érkezzenek a gyermekekért! Kérjük a szülőket, hogy 17 óráig érkezzenek meg a gyermekért. Aki ezt 3-szor elmulasztja, az a tábori szabályzatot megsérti és a gyermek kizárható a táborozásból. (A szociális ellátás más formájából részesül.)  

Étkezés (megrendelése, lemondása, díja):

AZ ÉTKEZÉS MEGRENDELÉSÉNEK MENETE A KSZKI TÁJÉKOZTATÁSA ALAPJÁN IDE KATTINTVA LETÖLTHETŐ.

A KSZKI Menza elérhetőségei:

Elektronikus felület: https://kszki.eny.hu/
Telefon: (+36 70) 685 2017, (+36 70) 685 2060
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A nyári táborba való jelentkezés benyújtása nem egyenlő az étkezés megrendelésével, ezt a szülőknek külön kell intézni az év közbeni módon. Júniusban a júliusi étkezést, júliusban az augusztusi étkezést tudjuk megrendelni.

Aki már szerepel az étkezési rendszerben, azaz kerületi iskola tanulója

Online felülettel rendelkező szülők amennyiben a nyári tábor idejére - július 1. – augusztus 16. között - szeretnének étkezést igényelni iskolás gyermekeik számára, írjanak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. A levélben szükséges megjelölni a gyermek/ek nevét, intézményét, valamint hogy mely napokra kívánnak számukra ellátást megrendelni. Júliusi étkezés június 1-től, az augusztusi étkezés július 1-től igényelhető. A táborban napi 3-szori étkezés igénybevétele kötelező.

A tábor első két hetét a gyermek intézményében tudják megrendelni (a befizetési időpontokról érdeklődjön az iskolában).

Készpénzes fizetők esetében a KSZKI által megjelölt napokon a KSZKI munkatársainál az iskolában tudják az étkezést befizetni.  Elektronikus hozzáférés esetén - átutalás vagy bankkártya - a szülő saját maga tudja intézni a befizetést, amelyre minden hónap 1-15. napjáig, bankkártyával való fizetésre minden hónap 1-20. napjáig van lehetőség.  A készpénzes fizetési időpontokat az alábbi táblázat tartalmazza. Továbbiakról a www.kszki.hu oldal közétkeztetés menüpontjában tájékozódhatnak. Az étkezési igényt azoknak is a fentiek szerint szükséges jelezni, akik kedvezményes illetőleg ingyenes ellátásban részesülnek!

Aki még nem szerepel az étkezési rendszerben, azaz nem kerületi iskolában tanuló gyermekek

Az étkezés megrendelésére a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a (+36 70) 685-2060 és a (+36 70) 685-2017 telefonszámokon van lehetőségük június 15-ig. Ebben az esetben a gyermek már a táborozás első napjától (2019. július 1-től) látogathatja a tábort.  Amennyiben étkezési igényét előre nem jelzi, úgy annak megrendelésére a tábornyitás első napján 9.00 óráig van lehetősége, így a gyermek a megrendelést követő nap vehet részt a táborban. További információkat a KSZKI részéről kapnak: szerződéskötés, az étkezési rendszerbe való felvétel....stb. Az étkezés megfizetése az ő esetükben csak készpénzben lehetséges.

A TÁBORHELYSZÍNEN BEFIZETÉSRE A TÁBOR MEGKEZDÉSÉT MEGELŐZŐ IDŐSZAKBAN NINCS LEHETŐSÉG!

Étkezés megrendelési, befizetési és lemondási információk a táborozási időszakban

A tábor első napjától kezdődően (2019.07.01.) az étkezést a táborhelyszínen a táborozás napját megelőző nap legkésőbb 9.00 óráig van lehetőségük megrendelni. (Pl. aki 07.01-én 9 óráig befizet, 07.02-től jöhet táborozni!)

Nyitva tartási idő: H-CS: 8.00 – 15.00, P: 8.00 – 12.00.

AZ ÉTKEZÉS MEGRENDELÉS HIÁNYÁBAN A TÁBOROZÁS NEM LEHETSÉGES!

A le nem mondott étkezések nyersanyag+ÁFA áron kiszámlázásra kerülnek.

Az étkezés lemondására a táborozási időszakban lehetőség van személyesen a táborokban és telefonon - Laborc utcai tábor: 1/388-8552; vagy a (+36 70) 685-2060 és a (+36 70) 685-2017 ügyfélszolgálati telefonszámokon - és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Az étkezési lemondásokat nem kell orvosi igazolással alátámasztani, elégséges jelezni bármelyik elérhetőségen. Elektronikus hozzáférés esetén a szülő saját maga is tudja intézni a lemondást, az év közben megszokott módon. 

Az étkezéssel kapcsolatosan további információ a KSZKI elérhetőségein a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a (+36 70) 685-2060 és a (+36 70) 685-2017 telefonszámokon kérhető!

Kedvezmény igénybevételének feltétele a 2/1999. (I.29.) önkormányzati rendelet értelmében az erre feljogosító irat bemutatása! Az ingyenes étkeztetésre jogosult gyermekek le nem mondott étkezése kiszámlázásra kerül!

Fájlok:

Felhívás pedagógusok részére: Tájékoztató pedagógusok részére

Kötelezően kitöltendő, a táborozás első napján leadandó fájlok:
További információ:

Központi telefonszám: 1/388-9770
Központi e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A budapesti táborokról készült összefoglaló kisfilm is megtekinthető:

 

Kapcsolódó híreink

Ezúton szeretnénk tájékoztatni a kedves Szülőket, hogy hogy a 2019. évben érvényes munkanap áthelyezéseknek megfelelően augusztus 10- e (szombat) munkanap, ezért a Laborc utcai Nyári Napközis táborunkban ezen a napon, ügyeletet biztosítunk a táborozó gyermekek számára. Ezzel kapcsolatosan a 08.05-i…
A táborban folytatódnak a kalandok. A gyerekek ezúttal különleges ínyencségeket ismerhetnek meg a fűszerek, gyógynövények, ecetek és olajok világából. Reggelit állítottak össze magvakból és mandulatejből. A szervezők játékos formában ismertették meg a gyerekeket az összetevőkkel. Kitalálhatták a magvak nevét és…
Értesítjük a szülőket, hogy az elmúlt évek létszámadatainak függvényében és a rendelt szolgáltatás alapján 2019. június 29.-től, a nyári tábor 5 hetétől kezdődően Békásmegyer Csobánka teréről 1 busz indul a Laborc utcai napközis táborba. A tábori létszámból eredő indokoltság esetén…
Igazán mozgalmas volt az elmúlt két hét az Óbuda-Békásmegyer fenntartásában működő napközis táborban. Ettől az évtől kezdődően az egy helyszínen működő nyári tábor megsokszorozott és változatos programokkal várja a szünidejüket töltő iskolásokat. Elmondható, hogy nincs olyan gyermek, aki unatkozna, hiszen…
1. oldal / 3

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó