Lépten-Nyomon Óbudán!

150 kilométernyi időutazás

 

 

Mi az a Lépten-nyomon Óbudán?

A Lépten-nyomon Óbudán! egy olyan eseménysorozat, ahol újra felfedezheted és megismerheted Óbudát. Keress fel olyan helyeket, ahol nem jártál és töltsd a szabadidődet sportolással és új kalandokkal.

Gyűjts összesen 150 kilométert túrázva, sétálva, futva, biciklizve vagy evezve!

 

1. NEVEZZ

Nevezni online tudsz, amelyet az alábbi űrlap kitöltésével tehetsz meg: https://forms.gle/xynUkvnPZjefBQWz9

Fusd, gyalogold, bringázd vagy evezd le a távot!

 

2. INDULJ El

Teljesítsd a 150 kilométert, és közben rögzítsd okostelefonod vagy okosórád segítségével a megtett kilométereket! Ha erre nincsen lehetőséged, az oldalról letölthető menetlap kitöltésével is tudod rögzíteni az utadat. 1 menetlapon csak 1 útvonalat tudsz rögzíteni. A menetlap elérhető az Esernyős kávézóban is. A 150 kilométert több szakaszban is megteheted és nem muszáj, hogy minden egyes szakasza Óbudán belül legyen.

LETÖLTHETŐ MENETLAP

 

3. TÖLTSD FEL

Utolsó lépésként, pedig töltsd fel az eredményeket és a teljesítést igazoló fotókat a honlapunkon lévő űrlapra, vagy küldd el e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

Eredményfeltöltés: https://forms.gle/2vXpV1VBUFvZDXHT7

 

Minden sikeres teljesítő kiérdemli az "Óbuda Kalandora" címet, és az azért járó oklevelet és jelvényt!

 

Amennyiben szeretnéd megosztani eredményed a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk szeretettel a szöveges és képes beszámolódat!

 

 

Rendezvények, ahol gyűjteni tudod a kilométereket: 

Tour de Óbuda

TA-BU Kerékpáros Teljesítménytúra

Családi Vizes Sportnap a Dunán

Óbudai Futófesztivál

Óbudai Terepfutó és Túrafesztivál

 

 

 

 

 

 

 

A projekt a Budapest 150 emlékév részeként, a Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Művelődési Központ anyagi támogatásával valósul meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A csípős hideg és a szikrázó napsütés közel 700 főt szólított a szabadba, hogy az Óbudai Olimpia 2. állomásán is bizonyítson. A cél a táv teljesítése volt, így a fittebbek már 8-kor elindultak a gyülekezőhelyről, míg mások később csatlakoztak a…
Az Óbudai Teljesítménytúra az Óbudai Olimpia következő állomása. Ezen a 2011.november 12-i szombati napon a természet szerelmeseit invitáljuk túrázni a budai hegyekbe. Aki kitartó és alig várja a hideg levegő tisztaságát és a csípősen friss késő őszi hangulatot, azok számára…

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: info@esernyos.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó