A III. KERÜLETI  ALAP-  ÉS  KÖZÉPFOKÚ OKTATÁSI INTÉZMÉNYEIBEN JÓ TANULÓ ÉS JÓ SPORTOLÓ DIÁKOK 2022/2023. TANÉVBEN TÖRTÉNŐ TÁMOGATÁSA

 

12 éve alapította Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat a “Jó tanuló, jó sportoló Ösztöndíjat” a III. kerületi alap és középfokú oktatási intézmények diákjai számára. Az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft. minden tanév őszén kiírja a „Jó tanuló, jó sportoló” ösztöndíj pályázatot a III. kerületben lakó és tanuló, 7-12. évfolyamra beiratkozott tanulók számára, akiknek a tanulmányi eredménye az elmúlt tanév során elérte vagy meghaladta a 4.00 átlagot, 10.000,- Ft/hó támogatásban összesen 25 fő részesülhet 10 hónapon keresztül.

Az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata megbízásából a 2022/23-as tanévre is kiírja a "Jó tanuló, jó sportoló" ösztöndíj pályázatot. Kérjük figyelmesen tanulmányozzák át a lenti dokumentumokat!

A pályázat beérkezési határideje: 2022. október 24. (hétfő)

A nagy érdeklődésre való tekintettel a pályázat beérkezési határidejét 2022. november 2. szerdára módosítjuk!

 A pályázat felhívását az alábbi linken tudják elérni!

A pályázati lapot innen tudják letölteni!

 

Díjátadó ünnepség

A díjátadó ünnepségnek hagyományosan az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft. Szindbád terme ad otthont, ahol közel 80 főt, diákokat és kísérőiket Dr. Kiss László Polgármester Úr köszönti. A díjak átadásában jeles sportolók, a bírálóbizottság tagjai és a Észak-Budapesti Tankerületi Központ képviselője és az Esernyős Nonprofit Kft. vezetője működik közre. A pályázat célja, hogy támogassa és ösztönözze azokat a diákokat, akik a tanulás és az egészséges életmód, sportolás összhangját kiemelkedő módon gyakorolják, így példaképekké válhatnak tanulótársaik részére, ösztönözve őket hasonló célok elérésére.

17jotanulo1
17jotanulo2
17jotanulo3

 

Kapcsolódó híreink

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: info@esernyos.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó