Ezért is jó bringával munkába járni: pop-up reggelik és uzsonnák Óbudán

Márciustól havonta egy alkalommal várta reggeli vagy uzsonna a kerékpárosokat Óbuda forgalmas bicikliútjai mellett. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata, az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft. valamint a Magyar Kerékpárosklub Észak-budai Területi szervezetének közös szervezésében több mint 800 db kakaós csigát, rétest, valamint dobozos gyümölcslevet adtak át a bringával munkába járóknak. A közlekedők között sokszor barátkozó beszélgetésekre is jutott idő, és a finomságokkal sokaknak indult jól a reggel, vagy éppen az esti pihenés. A közösség megismerkedhetett a kerékpárosokat érintő kerületi, és országos programokkal, de ha kellett egy kis levegő a gumikba, az is megoldódott közös erővel.

Az előzetesen kijelölt pontok, a Pók utca-Nánási út sarok, a Tímár utca-Árpád fejedelem útja kereszteződés, valamint a Szentlélek tér és Tavasz utca sarok is jó választásnak, kerékpáros szempontból forgalmas helyszínnek bizonyultak. A szervezők ősszel is folytatni szeretnék a sikeres program sorozatot és remélik, hogy akkor is ilyen nagy érdeklődésre számíthatnak.

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: info@esernyos.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó