INGYENES EGÉSZSÉGNAP ÓBUDÁN
Helyszín: Laktanya utca 1.
 
Dátum: április 18. csütörtök 15:00-19:00
 
 

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata és az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft. első alkalommal tartja meg az Óbudai Egészségnapot.

Az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft. szervezésében a rendezvény lehetőséget biztosít a kerület polgárai számára, hogy részt vehessenek egészségügyi szűrővizsgálatokon, orvosoktól, szakértőktől egészségügyi állapotukra vonatkozóan visszajelzést, a betegségek megelőzésére hasznos tanácsokat, életmódjuk megváltoztatásához pedig segítséget kapjanak.
Ezen kívül számos egészségmegőrzést segítő sport programmal készülünk az ifjúság és az idősebb korosztály számára.

 

Az Egészségnap előnyei:
▸ mindenki ingyenesen, beutaló és regisztráció nélkül végeztetheti el a számára fontos vizsgálatokat
▸ a résztvevők a vizsgálatok eredményét azonnal kézhez kapják, amellyel a háziorvosukhoz fordulhatnak
▸ lehetőség nyílik megtalálni az egészségügyi állapotunkhoz megfelelő mozgásformát

 

Az Országos Kórházi Főigazgatóság „Helybe visszük a szűrővizsgálatokat” program keretén belül az alábbi szűrővizsgálatokon van lehetőség ingyenesen részt venni:
▸ Általános állapotfelmérés (vérnyomás-, vércukor- és véroxigénszint mérés)
▸ Nőgyógyászati vizsgálat
▸ Szájüregi szűrés

 

Emellett számos egészségmegőrzést segítő és sport programmal készülünk az ifjúság és az idősebb korosztály számára. Ismerkedjen meg az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft. ingyenes közösségi sport lehetőségeivel! Találkozzon a meglévő sport közösségeink edzőivel, sajátítson el személyre szabott gyakorlatokat:
▸ Kinti Kondi: a Budapesti Street Workout Szövetség edzői a saját testsúlyos edzésbe vezetik be az érdeklődőket, kezdő szinttől a haladóig. Mindenki által elvégezhető gyakorlatokat mutatnak, előképzettség nem szükséges.

PROGRAMVÁLTOZÁS!
A FUTÓ ÉS ERŐNLÉTI EDZÉS HELYSZÍNE:
Margit-sziget
Árpád híd, kondipark
IDŐPONTJA: 18:30

▸ Chi kung foglalkozás: egyszerű gyakorlatokon keresztül lehetőség nyílik bepillantást nyerni a kínai harcművészetbe, mely a fizikai és mentális rehabilitációt segíti elő.
▸ Vértesi Andrea sport és vállalati pszichológus relaxációs gyakorlatok elsajátítására invitálja az érdeklődőket.
▸ A BioTechUSA szakemberei várják az érdeklődőket testösszetétel mérésre, majd a kiértékelés során személyre szabott táplálkozási és egészségügyi tanácsadásra.

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: info@esernyos.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó