Diáksport versenyek Óbudán

 

A Covid időszaka alatt a lelkes pedagógusok által szervezett diáksport versenyek 2023-ban az Esernyős támogatásával új lendülettel indulhattak el.

Két sportág versenyei az őszi hónapokban már lezajlottak. A tanulók asztaliteniszben és ergométeren mérhették össze felkészültségüket. Az ergométer a diáksport versenyek közül a legnagyobb létszámmal futó program volt. A labdarúgás őszi fordulója pedig 4 korcsoporttal indulhatott el.

2024-ben, az iskolai év második felében a floorball, a röplabda, a mezei futás, az atlétika és a labdarúgás tavaszi fordulói várhatóak. A versenyeken számos óbudai diák vett részt és többen kvalifikálták is magukat a Magyar Diáksport Szövetség hivatalos diákolimpiai versenyeire is. Az Esernyős kiemelten kezeli a diáksport versenyeket, célja, hogy a szervezésben részt vevő pedagógusokkal együtt minél több tanulót bevonjanak a programokba, valamint hazai és nemzetközi szinten is sikereket érjenek el. Göndőcsné Csermák Andreát, a Fodros Utcai Általános Iskola testnevelési munkaközösség vezetőjét külön köszönet illeti, mivel munkájával a covid alatti nehéz időszakban életben tartotta a programsorozatot, és a 2023-2024-es tanévben is aktív szervezője a diáksport versenyeknek.

Ezúton is köszönjük pedagógusok munkáját és a diákoknak a lelkes részvételt, hamarosan indulnak a 2024-es versenyek!

 

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: info@esernyos.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó