Tekerjük körbe Óbudát III.

Lemaradtál a legutóbbi kerékpártúráról? Akkor itt egy újabb lehetőség, hogy csatlakozz a soron következő kerékpáros eseményünkhöz! Július 25-én 09:00 órakor Téged is várunk Óbuda Fő terén, hogy a 3. kerület kerékpáros közösségével együtt célba vegyük Szentendrét, majd Leányfalut! Előtte még rövid kitérővel áttekerünk a pesti oldalra, Margit-sziget, Népsziget érintésével. A visszaút során a Római-part felé vesszük az irányt, ahol lehetőség lesz energiaraktáraid feltöltésére.

A 40-50 km-es táv bármilyen kerékpárral, minimális kerékpáros tudással is teljesíthető. A visszaérkezést kb. 14.00 és 15.00 óra között tervezzük. 

Kizárólag az első 100 nevezést tudjuk fogadni, melyet az alábbi nevezési űrlap kitöltésével tehetnek meg az érdeklődők. A kerékpártúrán a részvétel mindenki számára ingyenes, a túrát Galambos Imre Tamás fogja vezetni. 

Útvonalterv:

Fő tér → Árpád-híd → Margit-sziget  → Margit híd → Carl Lutz rakpart → Duna Aréna → Marina Part → Népsziget → Újpesti vasúti híd → Római-part → Gát utca → Lupaszigeti utca → körforgalom → EV6 kerékpárút Szentendréig → Duna korzó → Ady Endre út → Dunakanyar stny. → Petőfi stny. → Gomba Büfé

Pihenők:

Margit-sziget → Duna Aréna → Békásmegyeri gát → Szentendre, ALDI → Leányfalu, Gomba

Az eseményre teljesen egészséges, fizikailag felkészült állapotban lévő érdeklődőket várunk! A gyülekezésnél, esetleges pihenőknél ezúton kérjük a résztvevőket, hogy figyeljenek majd a távolságtartásra!

Az ingyenes közösségi program Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával valósul meg.


NEVEZÉSI ŰRLAP


A résztvevő nyilatkozata, melyet a nevezéssel elfogad:

 • Az online nevezés regisztrációs adatlapjának kitöltése önkéntes adatközlés. Hozzájárulok, hogy a nevezési lapon szereplő adataimat a rendező, az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. az esemény adatbázisában nyilvántartsa. Az adatokat a rendező kizárólag saját részére használja fel. (További információ található az Adatkezelési tájékoztató-ban)
 • A rendezvényen készülő film és képanyagokban, elektronikus és nyomtatott sajtóban, valamint ezek reklámcélú felhasználásában szerepelhetek, ezért ellenszolgáltatást nem kérek.
 • A Tekerjük körbe Óbudát eseményen a saját felelősségemre veszek részt.
 • Egészségesen és fizikailag felkészülten állok rajthoz.
 • Szükség esetén az orvosi vizsgálatba beleegyezem, az orvos utasításait elfogadom.
 • Ha a fenti okokra, vagy a kiírásban szereplő rendelkezések megszegésére visszavezethetően, avagy baleset esetén bármilyen károsodás ér, illetve távolmaradásom esetén a rendezők felé követeléssel nem élek.
 • Az eseményre vonatkozó kiírás rendelkezéseit ismerem és betartom!
 • Az online nevezés "elküldésével" a nyilatkozat tartalmát magamra nézve kötelező érvényűnek fogadom el!

Egyéb:

 • A rendezvény a jelen kiírás szabályai szerint kerül lebonyolításra.
 • A rendezvényen mindenki saját felelősségére indulhat.
 • Az esetleges balesetekért a rendező semmiféle felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető!

Lakcím:

 

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó