Pandémiás tájékoztató

Az egészségügyi vészhelyzetre tekintettel az Óbudai Tenisz Klub a kormányrendeleteknek megfelelve, a Magyar Tenisz Szövetség 2020. március 29-én kiadott ajánlásával egyetértve, azzal összhangban az alábbi álláspontot képviseli:

Idézet a Magyar Tenisz Szövetség honlapjáról (ajánlás teljes terjedelemben a Szövetség honlapján olvasható. Forrása: www.huntennis.hu):

 

„A kijárási korlátozással kapcsolatban ajánljuk a hazai kluboknak a következőket.

A 2020. március 27-én kihirdetett kijárási korlátozással kapcsolatban az Operatív Törzsnek az elmúlt 2 napban megjelent több magyarázata alapján a tenisz, mint sporttevékenység tekintetében az alábbiak állapíthatók meg.

  1. A szabadidős sporttevékenység és az ebből a célból történő lakhelyelhagyás alapos indoknak minősül, ezért a szabadidős teniszezés (az alábbi korlátozásokkal), és e célból a lakhelyelhagyás engedélyezett.
  2. Az egyéni szabadidős tevékenység egyedül folytatható – kivételt képeznek az egy háztartásban élők.
  3. A munkavégzés és a munkavégzés céljából történő lakhelyelhagyás engedélyezett (edzők, más sportszakemberek, stb.)
  4. A sporttevékenység gyakorlása közben más embertől 1.5 méter távolság betartása kötelező – kivételt képeznek az egy háztartásban élők.


Fentiek alapján az egyéni teniszezés a munkáját végző edzővel lehetséges, páros teniszezésre az egy háztartásban élőknek van lehetősége. Csoportos teniszezést edzővel csak az egy háztartásban élők folytathatnak.


Fentiek betartásáért a sporttevékenységet gyakorló a felelős.”

Magyar Tenisz Szövetség, 2020-03-29

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Óbudai Tenisz Klub

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: info@esernyos.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó