Nálunk készültek, hogy megvédjék címüket!
Lakatos és Lutter Magyar Röplabda Szövetség

A felújított Lupa-tónál került megrendezésre a strandröplabda országos bajnokság döntője, mely Lakatos Enikő és Lutter Eszter történelmi, zsinórban 4. győzelmével zárult. 

 

Az időjárás korántsem fogadta kegyeibe a lányokat, a nyárias időjárás helyett, szeles kora őszi idő várta a sportolókat és a kilátogató nézőket. 

Lakatos és Lutter az elődöntőben simán lépett túl a Háfra (Orsi és Dominika) testvéreken és várhatta a másik ágon Szabó Dorottya Tóth Eszter és Kiss-testvérek (Regina és Viktória) közötti mérkőzés győztesét. Tóth Eszterék alaposan megizzadtak a 2013-ban bajnok Kiss-testvérekkel. Mi több, a döntő szettben Kisséknek 14:11-nél három meccslabdája is volt, ám végül így is előbbiek harcolták ki a finálét.

 

A döntőben másfél szettig teljesen kiegyenlített volt a mérkőzés Tóth Eszterék jól tartották magukat. A második szett vége felé aztán rálépett a gázpedálra az Óbudai Szabadidő Park strandröplabda pályáin edződő Lakatos - Lutter duó és 14-21-re megnyerték a második játszmát. Ezzel sorozatban 4. alkalommal hódították el a bajnoki címet. 

 

Lakatos Enikő, Lutter Eszter (Gödöllői RC) – Szabó Dorottya, Tóth Eszter (Gödöllői RC) 2-0 (17, 14)

 

Az Óbudai Sport és Nonprofit KFT gratulál a lányoknak és bízik benne, hogy a jövőben is a mi pályáinkon kiszülnek a bajnokok. 

 

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: info@esernyos.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó