Az ősz szerelmesei: irány az Óbudai Nordic Walking Klub!

Beköszöntenek a hűvösebb hónapok, elér minket az ősz, aztán a tél. Mondják is, hogy kopogtatnak az „emberek”, a november és a december. A nordic sportágnak azonban télen is bátran hódolhatunk. Megfelelő ruházattal, minden alkalommal üdítő ez a mozgásforma, hiszen testünk izomzatának mintegy 90%-át mozgatja meg. Ajánlható minden korosztály számára, kiválóan szolgál rehabilitációs tréningként, túlsúllyal küzdők számára, ülőmunkát végzőknek, kismamáknak szülés előtt és után. A nordic walking nagyon jól fejleszti az állóképességet, a keringési rendszert folyamatosan stimulálva serkenti az anyagcserét, kíméli az ízületeket.

Kedves érdeklődők ki ne hallott volna az endorfinról, kevésbé tudományosan a boldogsághormonról, amely hatékonyan lép fel a pont ebben az időszakban jellemző depresszió és stressz ellen? Részvételükkel garantáltan feltölthetik raktáraikat!

A foglakozásokat családias légkör és jó hangulat jellemzi. A résztvevők nem csak a sportolás öröméért, hanem a társaság és a közösség élményéért is szeretnek visszatérni. Valódi felüdülés és kikapcsolódás részt venni az alkalmakon. Az évek óta működő klub nem csak edzésekkel várja az érdeklődőket, hanem havonta egy alkalommal szervezett túrának is a részesei lehetnek, amelyekről nem hiányozhat a közös szalonnasütés, az éneklés sem!

Helyszín változatlanul: Óbudai Szabadidőpark, 1037 Budapest Laborc u. 2.
Gyülekező: az Óbudai Szabadidőpark Laborc utcai főbejáratánál.
A szükséges felszerelést, a nordic walking botokat biztosítjuk.
Időpontok:
  • szerda 14.00 - 15.00
  • vasárnap 10.00 – 11.00

 

Mindenki az edzettségi fokának megfelelően, saját ritmusa szerint tud részt venni a foglalkozásokon. Edzőnk minden esetben figyelemmel kíséri, hogy mindenki fizikumának megfelelően terhelje szervezetét és pulzusa is a megfelelő tartományban maradjon. Nem szabad elvesztenünk lelkesedésünket, ha eleinte nem a várt eredménnyel indul az edzés, esetleg kifulladunk, vagy lassabban tudjuk teljesíteni a távot. Résztvevőink alkalomról-alkalomra saját magukon is észreveszik a pozitív hatásokat, jobban bírják a napi fizikai megterhelést, ízületeik mozgása is könnyebbé, lazábbá válik. A már stabil 50-60 fő résztvevő jobbára Hölgyekből adódik, így a klub-hangulat garantált. Biztatjuk az urakat: ők is elkezdhetik! Nagy örömünkre teszik is, jó néhányan már párban jönnek az edzésekre. Kellemes kikapcsolódást kívánunk! smile

A részvétel a Klub programjain ingyenes!

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: info@esernyos.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó