Tavasz az Óbudai Nordic Walkig Klubban

Már nyílnak az ibolyák, a fák, a bokrok is bontogatják rügyeiket. Elérkezik az Óbudai Nordic Walkig Klubba is a tavaszi időszámítás. Most, hogy már az esték is világosodnak visszatérünk a heti két hétköznapi edzésre. Hozzuk újra formába magunkat Nordic Walking-al!

Az edzéseket a tréner elmondása szerint családias légkör és jó hangulat jellemzi. Mindenki edzettségi fokának megfelelően, saját ritmusa szerint tud részt venni a foglalkozásokon. Nem szabad elvesztenünk lelkesedésünket, ha eleinte nem a várt kondícióval indul az edzés. Résztvevőink alkalomról-alkalomra saját magukon is észreveszik a pozitív hatásokat, jobban bírják a napi fizikai megterhelést, ízületeik mozgása is könnyebbé, lazábbá válik. Elősegíti ezt a foglalkozások részét képező bemelegítő és levezető torna is.

Az új Időpontok 2018. április 4-től érvényesek: minden szerdán és csütörtökön 18.00 - 19.00 óráig várjuk a foglalkozásokon. 

Gyülekező: az Óbudai Szabadidőpark területén az Óbudai Teniszklub faházánál
Helyszín: az Óbudai Szabadidőpark területe, 1037 Budapest Laborc u. 2.
A részvétel a Klub programjain ingyenes!

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó