Az Óbudai Nordic Walikng Klub újra heti két edzés alkalommal várja a nordicolókat.

Klubtagjaink örömmel vesznek részt a télvíz idején is edzéseinken. Így kedvezve számukra a téli edzésrendet is egy alkalommal bővítettük.

Edzés időpontok az alábbiak szerint:

  • szerdánként 14.00 – 15.00 óráig
  • vasárnaponként 10.00 – 11.00 óráig
  • A foglalkozásokon való részvétel ingyenes! Az eszközöket a helyszínen biztosítani tudjuk. Gyülekező: az Óbudai Szabadidőpark területén az Óbudai Teniszklub faházánál

 

Az edzések helyszíne az Óbudai Szabadidőpark – 1037 Budapest, Laborc u. 2. -, ahol kiváló lehetőség nyílik kis erdei sétákra is. A városban, de mégis nagyon szép zöld területen hódolhatunk ennek a nagyon szép és jótékony sportágnak. Honlapunk és hivatalos Facebook oldalunk elérhetőségein rendszeresen adunk hírt a klub működéséről és az évszakonként váltó edzésidőpontokról is.

Sok tanulmány olvasható a nordic walking hasznos hatásairól. Rohanó világunkban nehezen vesszük rá magunkat egy kis testmozgásra, nagyon sokan ülőmunkát végezve a négy fal közé szorulnak.  Ez a mozgásfajta valóban minden korosztály számára nagyon ajánlott, nagy előnye, hogy minden előképzettség nélkül elkezdhető, bátran nekikezdhet az is, aki korábban nem sportolt rendszeresen. A mozgástechnika könnyen elsajátítható, akár 2-3 alkalmat követően már szakszerűen kivitelezhető. Rendkívül hatékony mozgásfajta, bizonyítottan az úszással egyenértékű izomcsoportokat mozgat meg és rendszeres végzésével valóban minőségi életjavulást okoz. Kiemelten jót tesz a vérkeringésnek, javítja az oxigén ellátást. Klubtagjaink nagyon kedvelik, mert nálunk nem csak a mozgás adta öröm az, ami idehúzza őket, hanem a kellemes, jó társaság.

Klubunk rendszeresen szervez közös kirándulásokat: havi gyakorisággal a Budai-hegyekbe, évi két alkalommal pedig vidékre.

Minden kedves érdeklődőnek bátran ajánljuk figyelmébe foglalkozásainkat!

Várjuk Önöket szeretettel! wink

 

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó