Tél az Óbudai Nordic Walking Klubban

Télen sem áll meg az élet az Óbudai Nordic Walking Klubban! Nagy örömünkre már egy igazán összetartó közösségi programokra is nyitott nordic csapat formálódott az elmúlt években. Idén télen sem maradt a Klub tétlenül, rendszeresek a klubfoglalkozások, kirándulások. Nagy sikert aratott a Klub évzáró ünnepsége, ahol egy kellemes családias délután keretében köszöntötték egymást a klubtagok. Mindenki hozott finom falatokat, sósat és édeset. 

Mi az, amit ez az év tartogat még számunkra? Hagyományos edzéssel már csak a jövő évben várjuk Önöket. A kirándulás azonban az év utolsó hónapjában sem maradhat el. Az Óévbúcsúztató kirándulás december 30-án lesz a már jól bevált találkozási ponton a Fenyőgyöngye autóbusz végállomásnál.

Januárban első foglalkozásunkon 3-án 14.00 órakor várjuk klubtagjainkat. Aki az első edzésre még nem érzi ereje teljében magát vasárnap január 6-án 10.00 - 11.00 óráig csatlakozhat a csapathoz. 

Kedvcsinálónak tekintsék meg képösszeállításunkat.

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó