Nordic Walking télen is!

Kedves Nordic Walking iránt Érdeklődők! 

Elérkezett a Klub életébe a téli időszak. Az edzések e hét végétől kezdődően, azaz november 5-től minden vasárnap 10.00 - 11.00 óráig kerülnek megtartásra. 

Helyszínünk változatlanul az Óbudai Szabadidőpark területe, amely a 1037 Budapest, Laborc u. 2. szám alatt található. 

Találkozó változatlanul az Óbudai Teniszklub faházánál. 

A park adottságai kiváló helyszínt biztosít minden nehézségi fokozat számára, így haladó és újonnan csatlakozó résztvevőinknek nem kell tartani a terep nehézségétől. Kellemes környezetben enyhe emelkedők mellett élvezhetjük az őszülő s majd a téli táj szépségeit. Az edzések során vezetőedzőnk Szedlák Gábor különös figyelemmel kíséri tanítványait és mindenkinek az edzettségi fokához mérten ad feladatokat. Az edzések elején közös bemelegítéssel hangolódhatunk rá a sétákra, amelyet az óra befejeztével közös levezetés és nyújtás foglal keretbe. A heti rendszerességű foglalkozások mellett minden hónapban egy kirándulást szervezünk a környező Budai-hegyekbe. 

A Klub foglalkozásain való részvétel teljesen térítésmentes. Botokat a készlet erejéig - 20-25 felszerelés - tudunk biztosítani. Aki néhány alkalom után kedvet kap edzői tanács mellett a saját bot vásárlása mellett is dönthet.

Képgaléria összeállításunkban egy kis ízelítőt láthatnak a Klub életéből. Csatlakozzanak foglalkozásainkhoz, várjuk Önöket szeretettel. laughing

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó