Nyári menetrend az Óbudai Nordic Walking Klubban

Kedves Nordic Klubtagjaink! 

Az Óbudai Nordic Walking Klubban kezdetét vette a nyári szezon. Ebben az időszakban július és augusztus hónapokban minden szerdán 18.00 - 19.00 óráig heti egy foglakozást tartunk. 

A havonta szervezett hétvégi túrák továbbra is lesznek, amelynek aktuális időpontjairól a csoport vezetőjétől Szedlák Gábortól értesülhetnek. 

Legutóbbi túra is nagy élmény volt minden tagunk számára, a csapat június 24.-én a Holdvilág-árokban túrázott. A csapat egy része, akiknek az árokhoz vezető útvonal túl nagy kihívásnak bizonyult a Gyopár forráshoz indult, ahol az útvonal megtételével egy nagy tisztás található várta őket asztalokkal és padokkal. A csapat nagyobbik része nekiindult a 6 km-es távnak, mely egyáltalán nem nevezhető könnyűnek. A végén egy termetes vaslétra várt a Nordicosokra. Igazi kalandban volt részük! A nagy melegben jól kifáradva érkeztek a pihenő helyhez, ahol aztán ettek-ittak, daloltak. Kikapcsolódásként még egy kis petanq-al is színesítették a programot.

 

 
 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó