Élményben gazdag programok az Óbudai Nordic Walking Klubban

A tavaszi szezon kezdetekor az edzések számát a Nordic Walking Klubban heti két alkalomra emeltük, így a már bevált módon kedden és szerdán 18.00 – 19.00 óráig vehetnek részt a foglalkozásokon. De ez még csak a kezdet, mert a Klub vezetője előre meghirdetett időpontokban fakultatív programokat is szervez. Egy hónapban egyszer Budapesten belül hívja kirándulásra a tagokat, ezen felül igény szerint negyed-félévente vidéki túrákat is szerveznek.

Így volt ez április 29.-én, amikor a Nordicos csapat a Fenyőgyöngye - Határnyereg - Oroszlán szikla- Árpád kilátó útvonalon kirándult több mint húsz fő részvételével. Nagy élmény volt mindenkinek, hiszen a gyalogtúra mellett volt idő megpihenni és egy közös szalonnasütés mellett az élményeket egymással megosztani.

Nem egészen egy hónap elteltével május 20-án a csapat a Mátrát tűzte ki úti célul. A buszos kirándulás jól sikerült, 29-en vágtak neki a Galyatető - Mátraháza – Kékestető útvonalnak. A közös ebéd után  a kulturális feltöltődés sem maradhatott el, Gyöngyösön keresztül a csapat meglátogatta a Mátra múzeumot és a program lezárásaképpen a Farkasmályi – borospincében egy borkóstoláson pihenték ki fáradalmaikat. A változatos programon a túrázókat még az időjárás is a kegyeibe fogadta.

Minden érdeklődőt bátorítunk, hogy csatlakozzon a klubhoz. A tagság kötelezettséggel, díjfizetéssel nem jár, csak nyerhetnek vele: jó társaságban a mozgás nyújtotta kikapcsolódás örömét!

Gyülekező: az Óbudai Szabadidőpark területén az Óbudai Teniszklub faházánál

Helyszín: az Óbudai Szabadidőpark területe, 1037 Budapest Laborc u. 2.

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó