Az Óbudai Nordic Walking Klub újra túrázni megy a Budai-hegyekbe

Ezúttal igazán különleges helyet választottak úti célul, a Holdvilág-árokot – A legendák szurdokát. A Pilis egyik legszebb, legvadregényesebb, szűk, kanyonszerű szurdoka a kultikus helyként is ismert, a misztikus Holdvilág-árok. Időpont: 2016. november. 12. szombat  

Találkozó, indulás: 9.30 órakor a volt csikóváraljai turistaház előtti parkolóban. Megközelíthető a Pomáz-Dobogókő útról, a Csobánkai leágazástól 3-400 méterre jobbra ágazó kis, vékony aszfaltos úton még kb. 500 métert megyünk a parkolóig. (Tábla nem jelzi a leágazást!)
Időtartam: kb. 3 óra ( szalonna sütéssel együtt )
Az út hossza: kb. 4 km

kirandulas-utvonala

Nordic botokat biztosítunk azok számára akinek nincs sajátja.

A túra jellege: Az árok csak száraz időben járható biztonsággal, a patakon több helyen gázlók ill. fatörzsek vezetnek át, egy hosszabb vaslétra is van, a szűk kanyonban óvatosan közlekedjünk.
Szalonnasütés ! A Domini-forrásnál vagy a Gyopár forrásnál. Minden résztvevő maga hozza az alapanyagot, amit szeretne sütni, enni!

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehetséges:
Túra vezető: Szedlák Gábor 20/973 8946
Előzetes bejelentkezés szükséges Molnár Évánál a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó