20151205_095025

Kedves Klubtagjaink, kedves Érdeklődők!
Itt az október, beköszöntött az igazi ősz. Az időjárás már kezd zordabbra fordulni, de ez ne szegje kedvünket, ebben az időben is érdemes a szabadba menni, élvezni a természetben a friss levegőt. Kezdetüket vették a munkás hétköznapok, így mindig jól eső érzés kikapcsolódni és feltöltődni.

 

Mi sem kínál erre jobb lehetőséget, mint csatlakozni egy kedves, jókedvű csapathoz az Óbudai Nordic Walking Klubhoz. Korábbi híradásainknak megfelelően a meglévő időpontok mellett ősszel is folytatódnak a szervezett túrák, így aki csatlakozik, még havi plusz egy alkalommal hódolhat ennek a kellemes szabadidős sportágnak.

A heti két edzési időpont egészen október végéig marad, azaz keddi és szerdai napokon 18.00 órától várja Önöket. Az edzés időtartama: 1 óra.  FIGYELEM! A szezon utolsó edzési időpontja 10.26. Ezt követően a Klub életében is elkezdődik az őszi-téli szezon, ekkor az edzés minden vasárnap 10.00 órától kezdődik.

Az első edzés időpontja 2016.11.06. 10.00 órakor lesz.
Gyülekező: az Óbudai Szabadidőpark területén az Óbudai Teniszklub faházánál
Helyszín: az Óbudai Szabadidőpark területe, 1037 Budapest Laborc u. 2.
Az edzéseket tartja: Szedlák Gábor

Aki eddig még nem próbálta, bátran elkezdheti, az edzések minden alkalommal bemelegítést követően kezdődnek el és játékos rávezető gyakorlatokkal folytatódnak, a séta végeztével soha nem maradhatnak el a levezető és légző gyakorlatok, ezzel okozva minden résztvevőnek teljes felüdülést.

Várjuk Önöket szeretettel foglalkozásainkon!

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó