Áprilistól kezdődik a Közösségi Torna Óbudán tavaszi-nyári szezonja

Óbuda városrészei, nyílt terei és a sok parkosított zöldfelülete számos lehetőséget kínál a szabadban való mozgásra. Az egészséges életmód és a prevenció fontossága kiemelkedő, valamint szolgálja az óbudai lakosok életkörülményeinek javítását, hozzájárul a helyi közösségek fejlődéséhez.

A kerületben fellelhető jelenleg 22 db szabadtéri sportpark is remek lehetőséget kínál a rendszeres testmozgásra. Sokan érezzük úgy, néhány szerintünk otthon is végezhető mozgásformával, hogy otthon is elsajátíthatjuk és önállóan is boldogulni fogunk. Ha el is jutunk egy pontig fejlődésünkben megrekedhetünk, elfogyhat a lendületünk, várunk egy inspirációra, ami tovább mozdít. Egy közösség megadhatja ezt az összetartást, összetartozást. Ennek érdekében is jött létre és folytatódik évről évre a Közösségi Torna Óbudán programunk, amelynek kereteiben Óbuda közösségi terei közelében szakavatott edzők irányításával gyakorolhatjuk a rendszeres testmozgást. Az órarend kialakításánál törekszünk arra, hogy Óbuda egész területén elérhetőek legyenek foglalkozásaink. A rendszeresen végzett gyakorlatokkal javíthatjuk állóképességünket, izomerőnket és koordinációs készségünket.

Tehát a recept! Szeretne mozogni, de még nem találta meg a módját hogyan? Nincs szükség drága eszközökre, mozduljon ki és eddzen a szabadban. Csatlakozzon a Közösségi Torna edzéseihez! A részvétel minden alkalommal, minden helyszínen térítésmentes! Órarendi beosztásról az obudasport.hu weboldalon a Közösségi Torna menüpontban tájékozódhatnak.

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó