Kikapcsolódás mozgással: Közösségi Torna Óbudán

Szeretnénk mozogni, de még nem találtuk meg a módját hogyan? Nincs szükség drága eszközökre, mozduljunk ki és eddzünk a szabadban! Mi sem kínálhat erre jobb lehetőséget, mint csatlakozni Óbuda már több pontján is elérhető közösségi torna programhoz. Az őszi szezonban szeptember 3-tól 28-ig várnak edzéseink Óbudán, már 8 helyszínen.

Szeptemberben két új helyszínnel jelentkezünk. Az eddigiekben Flórián téri edzések a Boldog Sándor István Parkban kerülnek megtartásra, amelynek időpontja és napja is módosul, a foglalkozások pénteki napokon 18.00 órától veszik kezdetüket. A szabadtéri sportparkok közül új szereplőként lép be a Mészkő utcai fitneszpark. Így egy helyszínnel bővül is a szabadban való sportolás lehetősége, itt 17.00 órától sportolhatunk a Közösségi Tornán! Pénteki nap így külső és belső Óbudán is adott a lehetőség a délutáni sportolásra. Munkából hazatérve a hétvégi pihenés előtt még nyújthat kikapcsolódást a délutáni közös mozgás öröme.

Edzőink különös figyelmet fordítanak arra, hogy a gyakorlatok könnyen követhetőek és elsajátíthatóak legyenek. Az edzésekhez bármikor szabadon lehet csatlakozni, amely elkezdhető nemtől, kortól, testsúlytól függetlenül. Akik eljönnek garantáltan elégedetten és jókedvűen távoznak az edzések végeztével. Jöjjön el Ön is, próbálja ki óráinkat! A mozgás nem csak testünket kondicionálja, hanem a lelkünket is. Hozzásegít a kellemes és a jó közérzet fenntartásához.

Kövessék híreinket a Közösségi Torna Óbudán Facebook oldalán, valamint a www.obudasport.hu weboldalon.

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó