Áprilisban a Közösségi Torna Program folytatódik

Kezdés: Húsvéti Ünnepeket követő héten, 2018. április 9-én

Gondolkozunk rajta, hogy közeleg a jó idő elkelne egy kis mozgás? Nincs szükség drága eszközökre, mozduljunk ki és eddzünk a szabadban! Mi sem kínálhat erre jobb lehetőséget, mint csatlakozni Óbuda már több pontján is elérhető közösségi torna programhoz. Ebben a szezonban a kínálat még egy elemmel bővült. Olyan városrészben élünk, ahol számos szabadtéri fitneszpark található, kihasználva ezt a rendkívüli adottságot szeretnénk használatukra felhívni a lakosság figyelmét. Ezért heti két alkalommal szakértő vezetésével a szabadtéri edzések már itt is elérhetőek. Mindemellett helyet adunk a chi kung meditatív alapokra helyezett mozgáskultúrának, a core training és a fitnesz mozgáselemeknek. A foglalkozások 45-50 percesek.

Helyszínek kiválasztása során fő szempontunk volt a jó megközelíthetőség és a jó elosztás, mind a választott időpontokban, mind a mozgásformákban. A bemutatásra kerülő mozdulatok hozzájárulnak az egészség és belső egyensúly megőrzéséhez és jótékony hatással vannak a szív- és érrendszerre. A mozgás nem csak testünket kondicionálja, hanem a lelkünket is. Hozzásegít a kellemes és a jó közérzet fenntartásához.

A közösségépítés és az egészséges életmód fontossága kiemelkedő, valamint szolgálja az óbudai lakosok életkörülményeinek javítását, hozzájárul a helyi közösségek fejlődéséhez.

Kövessék híreinket és vegyenek részt, csatlakozzanak bátran ehhez a nagyszerű programhoz akár egy reggel végezhető átmozgató tornán, akár egy dinamikusabb délutáni örömtornán. Szeretettel várunk minden korosztályt, időseket, fiatalokat, középkorúakat, családosokat gyerekekkel. Minden mozgástípus gyakorlatsorai könnyen elsajátíthatóak, csatlakozni bármikor lehetséges!

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával az edzések ingyenesek!

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó