Áprilisban újra vár a Közösségi torna!

Mozgásprogramok a hét öt napján, már öt helyszínen, három választható mozgásformával! Helyet adunk a chi kung meditatív alapokra helyezett mozgáskultúra megjelenésének, a core training és fitnesz mozgáselemeknek. A foglalkozás 45 percében a koncentráció által ellenőrzött lassan végrehajtott gyakorlatsorok gimnasztikai alapokra helyezve mozgatják át az izomcsoportokat.

Helyszínek kiválasztása során fő szempontunk volt a jó megközelíthetőség és a jó elosztás, mind a választott időpontokban, mind a mozgásformákban. Kövessék híreinket és vegyenek részt, csatlakozzanak bátran ehhez a nagyszerű programhoz. Akár egy reggel végezhető átmozgató tornán, akár egy dinamikusabb délutáni örömtornán. A mozgás nem csak a testünket kondicionálja, hanem a lelkünket is. Hozzásegít a kellemes, jó közérzet fenntartásához. Miközben tornáznak egyben társaságban is vannak, mindig visszatérő arcokat látva baráti közösségek is kialakulhatnak. Egyes helyszínek az ott lakókat vonzzák, lehet ismerik is már egymást látásból, itt az alkalom, hogy megismerkedjenek és egy közösséghez tartozzanak!

Várjuk a foglalkozásokon! Az edzők szakértelme garancia arra, hogy jól fogják érezni magukat!

A helyszínek pontosan a weboldalunkon elérhető térkép segítségével megtalálhatók.

Pethe Ferenc tér: 3K Művelődési Ház előtti területen

Csobánka tér: Békásmegyeri Közösségi Ház mellett a zöld területen

Flórián tér: az antik oszlopsornál

Római tér: a domb mögötti zöld területen

Hatvany Idősek Klubja mellett a zöld területen

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó