IMG_20160816_084720

Legyen az a kultúra, legyen az a sport, Óbuda a közösségi programokra fekteti a legnagyobb hangsúlyt. Cél minél szélesebb körben módot adni, minél többeknek elérhetővé tenni a mozgás örömét és egészségmegőrző hatását. Bús Balázs polgármester úr kezdeményezésére, ezért augusztustól kezdődően heti két alkalommal, keddenként a Flórián téren, csütörtökönként a Csobánka téren reggel 8 órától tornázhatnak a környéken élők a szabadban, szakember vezetésével.

kozossegi_torna_A5_szorolap

Az immár harmadik hete tartó program egyre inkább beágyazódik az emberek mindennapjaiba. A mai napi torna a Flórián téren 23 fő részvételével zajlott a kellemes hűst adó fák árnyékában. Nagyon örülünk a stabil résztvevőknek, bízunk benne, hogy kezdeményezésünk egyre szélesebb körben terjed el.  Látva, hogy már rendszeres programról lévén szó mind többen felfigyelnek a szabadban végezhető tornára, s győz meg sokakat kortól és nemtől függetlenül, hogy bátran vegyen részt és próbálja ki ezt a mozgásfajtát is.

Egészségünk megőrzése érdekében megéri mozgással indítani a napot! Várjuk szeretettel a foglalkozásokon!

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó