Óbuda – Békásmegyer Önkormányzata új szabadidős programot kínál. Augusztustól kezdődően heti két alkalommal, kedden a Flórián téren, csütörtökön a Csobánka téren 8.00 – 8.45 óráig a közösségi tornát szervez.

kozossegi_torna_A3_plakat

A foglalkozás 45 percében a koncentráció által ellenőrzött lassan végrehajtott gyakorlatsorok gimnasztikai alapokra helyezve mozgatják át az izomcsoportokat. A gyakorlatsor nem elsősorban dinamikus fitnesz elemekkel, hanem nyújtó mozdulatokkal oldja a feszültséget és frissítik testünk energiarendszerét. A bemutatásra kerülő mozdulatok hozzájárulnak az egészség és belső egyensúly megőrzéséhez, jótékony hatással vannak a szív- és érrendszerre.

A rendszeresen végzett gyakorlatokkal javíthatjuk állóképességünket, izomerőnket és koordinációs készségünket. A szabadtéri foglalkozásokat Kozma Zsuzsanna fitneszedző vezeti. Szeretettel várunk minden korosztályt, időseket, középkorúakat, családosokat gyerekekkel, valamint fiatalokat.

Első foglalkozások időpontjai:
2016. augusztus 2. / 8.00 h Flórián tér
2016. augusztus 4. / 8.00 h  Csobánka tér

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó