Idén is nagy sikere volt a Tour de Óbudának

A várva várt Tour de Óbuda rendezvény június 1-jén 800 kerékpárost vonzott az óbudai Fő térre. Nagy meglepetésünkre a hosszabb, 38 km-es távon többen indultak – megközelítőleg 500 fő, köztük számtalan gyermek -, mint a rövidebb, Békásmegyerig tartó útvonalon.

A leglelkesebbek már 8 h-kor regisztráltak, és nagyon várták a 9 órai indulást. Mindhárom frissítő állomáson a frissítés mellett meglepetés várta a résztvevőket, az elsőn, a Római-parton kitűző, Békásmegyeren fényvisszaverő pánt, Szentendrén pedig kulacs. Mindenki örült az apróságoknak, biztos, hogy a 2015-ös Tour de Óbudán is lehet hasonló ajándékokra számítani.

Kora délutánra a Fő téren ugráló vár, lufi hajtogató és csillámtetkó készítő, valamint a Kobuci büfé finom szendvicsei és a Café Point isteni kávéja várta a visszaérkezőket. 14 h-kor tartottuk a nyereménysorsolást, amin - az értékes nyereményeknek köszönhetően, mint például egy férfi kerékpár a Berguson Kerékpár bolt jóvoltából, kalandpark belépők a Római Kalandparkba, 10.000 Ft értékű kuponok a Rokon Sporttól, bringás ruházat az Alpin Biketól – szinte az összes indulónk ott maradt.

Örülünk, hogy ilyen sokan eljöttek, és megmutatták, Óbuda két keréken is mozgásban van!

Rajt

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó