Tour de Óbuda - hasznos információk

Május 17-én, szombaton a hagyományos óbudai kerékpáros napra, a Tour de Óbudára invitáljuk a családokat és baráti társaságokat, ahol a 15 km-es vagy a 38 km-es táv megtétele után együtt izgulhatunk a nyereménysoroláson az Óbudai Fő téren. A Tour de Óbuda kerékpáros napon a távok szinte bármilyen kerékpárral, minimális kerékpáros tudással is teljesíthetőek, hiszen a túra útvonala végig a kiépített, biciklis úton halad. Tekerés közben érdemes időt szakítani a táj és a Duna-part különleges szépségére is! Az út során 3 szerviz és frissítőállomással készülünk, melyeknél a teljesítés igazolása céljából javasolt megállni.

Rajt-cél: 1033 Budapest, Fő tér.

Hosszútáv (38 km) rajtja: 9-10 h között
Útvonal: Óbuda – Békásmegyer – Szentendre – Békásmegyer – Óbuda

Rövidtáv (15 km) rajtja: 10-11 h között
Útvonal: Óbuda – Békásmegyer – Óbuda

Fontos, hogy a Duna parton haladó kerékpárút mentén található három ingyenes szerviz és frissítő állomásnál (Római part, Békásmegyer töltés vége, Szentendre eleje) álljanak meg, ahhoz, hogy érvényesítsék a regisztrációs lapot egy ,,Óbuda,  mozgásban a város” pecséttel. A rövid táv útvonalán két állomás, a hosszú távon három állomás várja a Tour de Óbuda bringásait.

A nyereménysorsoláshoz a regisztrációs lapokat, kérjük 14 h előtt bedobni egy, a Fő téren elhelyezett ládába. A regisztrációs lap név, születési dátum, e-mail cím megjelölésével és a kettő vagy három állomás pecsétjével érvényes. A nyereménysorsoláson a jelenlévők között sorsoljuk ki az ajándékokat 14 h-kor!

A hosszútávon 9:30-kor vezetett túra indul a Fő térről a társaságot kedvelőknek!

Műsorvezető: Kremmer Zoltán

A rendezvény INGYENES, helyszíni regisztrációhoz kötött. A kerékpártúrán fejvédő és láthatósági mellény használata ajánlott és kérjük a KRESZ szabályainak betartását.tour_de_obuda

Nyeremények:

  • 5 db 10.000 Ft-os vásárlási utalvány a Rokon Sport bolt felajánlásával.
  • 2 db bringás mez 35.800 Ft értékben és egy bringás hosszú nadrág 9.990 Ft értékben az Alpin Bike felajánlásával.
  • Egy 80.000 Ft értékű Caprine Spirit férfi kerékpár a Berguson Kerékpár bolt felajánlásával.
  • 40 perces golfízelítő program egy fő részére az Academy Golf Budapest felajánlásával. A program tartalma: Swing a driving range területén. A teljes lendítés ismertetése, látványos golf bemutatóval egybekötött "távolba ütés". Az egyik legizgalmasabb mozdulatsor, 100%-os siker a kezdő golfozóknál. Putt gyakorlás a green-en. A gurító mozdulat elsajátítása, a pálya legrövidebbre nyírt füves területén (7-8 mm).

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó