Túravezetővel Szentendrére a Tour de Óbudán

A Tour de Óbuda rendezvényen várjuk azok jelentkezését a színpad előtt, akik kerékpáros túravezetővel szeretnének nekiindulni a hosszútávnak. Az Rokon Sportbolt jóvoltából egy szakképzett kerékpáros vezeti végig a 38 km-es távot Szentendrére és vissza. A hosszú táv rajtja 9 és 10 h között zajlik a vezetett túra pontban 9:30 h-kor indul a rajttól, így a 9:15 és 9:30 h között hirdetünk gyülekezőt azoknak, akik biztos vezető mellett, társaságban szeretnének kitekerni Szentendrére és vissza az óbudai Fő térre.

A túra természetesen egyénileg is teljesíthető. Fontos, hogy a Duna parton haladó kerékpárút mentén található három ingyenes szerviz és frissítő állomásnál (Római part, Békásmegyer töltés vége, Szentendre eleje) álljanak meg, ahhoz, hogy érvényesítsék a regisztrációs lapot egy ,,Óbuda,  mozgásban a város" pecséttel. A rövid táv útvonalán két állomás, a hosszú távon három állomás várja a Tour de Óbuda bringásait.

A nyereménysorsoláshoz a regisztrációs lapokat, kérjük 14 h előtt bedobni egy a Fő téren elhelyezett ládába. A regisztrációs lap név, születési dátum, e-mail cím megjelölésével és a kettő vagy három állomás pecsétjével érvényes. A nyereménysorsoláson jelenlévők között sorsoljuk ki az ajándékokat 2013.május 12-én 14 h-kor!

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó