Töretlenül népszerű a kerület kerékpáros rendezvénye, a Tour de Óbuda

Június első szombatján rendeztük meg Óbuda hagyományos kerékpáros napját. A reggeli könnyed futó záport követően rendületlenül érkeztek családok és baráti társaságok a Fő térre. Az első résztvevők 8 órától rajtoltak el a leghosszabb távon, egészen Leányfaluig tekertek ki. A kerület sportosságát mi sem bizonyíthatja jobban, mint hogy a legtöbb résztvevő, 190 fő teljesítette az 52 km-es távot! Közel ennyien, 182-en, köztük fővédnökünk Rédli András is Szentendréig bringázott ki. Összesen 511 fő vett részt, rengeteg kerékpáros, szuper hangulat és egy nyári sportélmény!

A rendezvény nem verseny, de külön gratulálunk ez első visszaérkezőnek, Ősz Zsuzsannának, aki a leghosszabb távon vett részt és ért vissza elsőnek. 

A visszaérkezőket ez alkalommal is izgalmas programokkal vártuk az Óbudai Platán Könyvtár olvasnivalóval, ügyességi és logikai játékokkal várta a gyerekeket és az érdeklődőket, volt ingyenes kerékpár-regisztrációra a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság munkatársainak jóvoltából, a TREK Sportegyesület kerékpáros ügyességi pályát épített fel és tesztelte az érdeklődők kerékpár kezelési tudását.

Második alkalommal került megrendezésre Óbudán a Magyar Népzeneoktatás Ünnepe, hagyományéltető országos művészeti fesztivál, a népzenei műhelyek, Mesterek és Tanítványok országos találkozója. Házigazdája az ország legnagyobb múlttal rendelkező népzenei műhelye, népzenét oktató intézménye, az Óbudai Népzenei Iskola. Külön köszönet illeti az Óbudai Népzenei Iskola tanítványait és tanárait, akik fél órás fantasztikus műsorral léptek fel színpadunkon!

A nyereménysorsoláson a Berguson Kerék­pár Bolt jóvoltából idén is egy 100 ezer forint értékű kerékpár volt a legértékesebb nyeremény. Azonban a többi nyereménynek is óriási sikere volt, Varga Mihály Pénzügyminiszter, a kerület országgyűlési képviselője jóvoltából 3x5000 forint értékű sportutalvány, 10 db Csodák Palotája családi belépő, továbbá Óbuda Sport ajándékcsomagok találtak gazdára. 

Örülünk, hogy ilyen sokan eljöttek, és megmutattátok, Óbuda két keréken is mozgásban van!

Köszönjük minden partnerünknek a segítséget, a szervizt és a felajánlott nyereményeket!

További képeinket keresd facebook oldalunkon!

 

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó