Programok a Tour de Óbuda nyereménysorsolásáig

Ha túl korán érnél vissza a célba se menj haza, a sorsolásig az alábbi izgalmas programokkal várunk a Laktanya utcai sportparkban:

Kerékpár szimulátor – a Békásmegyeri Vándor Kerékpáros Klub jóvoltából próbálhatjátok ki.

E-bike – Hogyan működik és miben más? Mennyibe kerül és hol tudod megvenni?  Nem csak infókat kaphatsz róla a Berguson Kerékpár Szaküzlet munkatársától, de még ki is próbálhatod.

Platán Bibliocikli – az Óbudai Platán Könyvtár programja, olvasnivalóval, ügyességi és logikai játékokkal várja a gyerekeket és az érdeklődőket. 

Mentsd a bringádat! – Lehetőség nyílik ingyenes kerékpár-regisztrációra. A BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai ezen a napon 12 óra és 14 óra között várják az érdeklődő bringatulajdonosokat. A kétkerekűek bejegyzéséhez egy adatlapot kell kitölteni a bringa-tulajdonos személyes adataival, majd fénykép készül a kerékpárról. Ezt követően minden adatot elektronikusan rögzítenek a nyilvántartórendszerbe, a járművekre pedig azonosítómatrica kerül. A regisztrációs rendszer tartalmazza a kétkerekűek paramétereit, fényképeit, amivel lopás esetén elősegíthetik azonosításukat, illetve megtalálásukkor a tulajdonosokhoz történő visszajuttatást.

Toyota Sakura – kiállításra kerül 2 db hybrid autó, vagyis első kézből lehet információkat kapni a környezetbarát technológiáról is.

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó