Minden információ egy helyen a Tour de Óbuda kerékpáros napról

A 2016. évi Szabadidő, szeretem! eseménysorozatból ezúttal sem maradhatott ki a kerékpáros nap, a Tour de Óbuda. A III. kerületi lakosság által kedvelt sportesemény hagyományosan az óbudai Fő térről indul, és a korábbi rövid (15 km) és hosszú (38 km) távok idén kiegészülnek egy extra (60 km) Tahitótfaluig tartó úttal. A Tour de Óbuda kerékpáros napon a távok szinte bármilyen kerékpárral, minimális kerékpáros tudással is teljesíthetőek. Tekerés közben érdemes időt szakítani a táj és a Duna-part különleges szépségére is!

tor_de_obuda_2016

A rendezvény időpontja: 2016. június 5. (vasárnap)
Rajt-cél: 1033 Budapest, Fő tér.

Extra hosszú táv (60 km) rajtja: 8 h
Útvonala: Óbuda – Békásmegyer – Szentendre – Tahitótfalu – Szentendre – Békásmegyer – Óbuda

Hosszútáv (38 km) rajtja: 9 h
Útvonala: Óbuda – Békásmegyer – Szentendre – Békásmegyer – Óbuda

Rövidtáv (15 km) rajtja: 10 h
Útvonala: Óbuda – Békásmegyer – Óbuda

Térkép a rövid és a hosszú távhoz: Térkép 1 (kattintásra megnyílik)
Térkép az extra hosszú távhoz: Térkép 2 (kattintásra megnyílik)

Az interaktív térkép itt elérhető:
https://www.google.hu/maps/@47.579313,18.9993032,11.67z/data=!4m2!6m1!1szjv0JdwNjN3c.kySJ-eZ105Bk 

Az extra hosszú (60 km) és a hosszú távon (38 km) a rajttal egy időben vezetett túra indul!

ÚJ! A május 2. és 25. között honlapunkon előregisztrálók egyedi ajándékot kapnak, azonban a helyszíni regisztráció számukra is szükséges.

Az út során 4 szerviz- és frissítőállomással várunk (Római part, Békásmegyer töltés vége, Szentendre eleje, Tahitótfalu eleje) készülünk, melyeknél a teljesítés igazolása céljából javasolt megállni. A regisztrációs lapot a rövid táv útvonalán két állomáson, a hosszú távon három állomáson, az extra hosszú távon pedig négy állomáson látjuk el egy ,,Óbuda, mozgásban a város” pecséttel!

A nyereménysorsoláshoz a regisztrációs lapokat kérjük 14 h előtt bedobni egy, a Fő téren elhelyezett ládába. A regisztrációs lap név, születési dátum, e-mail cím megjelölésével és a kettő, három vagy négy állomás pecsétjével érvényes. A nyereménysorsoláson a jelenlévők között sorsoljuk ki az ajándékokat 14 órakor!

Nyereményeink: 

  1. kerékpáros ajándékkosár
  2. Berguson Kerékpárbolt által felajánlott értékes kerékpár
  3. Sportoutlet.hu 10 db 5 ezer forint értékű ajándékutalványai
  4. 3 db jegy a Csopa Playbar-ba
    1. Bemutatkozik a Csopa Playbar, amely komplexum itt a III. kerületben – a Bécsi úton a volt Új Udvar, most Buda Gastro and Entertaintment épületének 2. szintjén – májusban nyitotta meg kapuit a látogatók előtt.
      A Csopa Playbar különleges szórakozó- és szórakoztatóhely, interaktív digitális és fizikai játék állomásokkal, vizuális szórakoztató elemekkel, tematikus kiállításokkal, előadásokkal. Exkluzív hely, ahol a hangsúly a minőségi szórakozáson, játékos oktatáson, minőségi időtöltésen és ismerkedésen van, ahol az emberi kapcsolatok előtérbe kerülnek, ahol egyszerűen jó lenni akár barátokkal vagy a családdal, egy hely, ahol a különböző érdeklődésű és korosztályú emberek együtt is jól érzik magukat.
  5.  továbbiak a helyszínen :)

A nyereménysorsolás előtt Jótékonysági tombolát tartunk a Gézengúz Alapítvány részére! A befolyt összeggel a 2016. évre kitűzött célt támogatjuk, vagyis hogy év végéig olyan ingyenes szűrőprogram-sorozatot szervezzenek, amely 200 családnak segít abban, hogy időben felismerjék, ha babájukkal valamilyen fejlődési probléma van.

A kerékpártúrán fejvédő és láthatósági mellény használata ajánlott és kérjük a KRESZ szabályainak betartását.

Műsorvezető: Pál-Pál Előd

A Fő téren az alábbi programokkal várunk vissza: Platán Bibliocikli, ügyességi pálya, arcfestés, csillámtetoválás, óriás sakk.

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó