Egy nap, ami a kerékpározásról szól - Tour de Óbuda beszámoló

A Szabadidő, szeretem! 2015. évi programsorozat első Tour de Óbuda rendezvényére a reggeli több, mint egy órán át tartó eső ellenére is 530 fő regisztrált és erőnléttől függően teljesítette az egyik meghirdetett távot.

A hosszabb, 38 km-es távon idén már második éve, hogy egyre többen indulnak, pontosan 301 fő tekert ki az óbudai Fő térről Szentendrére és vissza. Útközben frissítő állomásainkon – ígéretünkhöz híven - a frissítés mellett meglepetés is várta a résztvevőket, ezek egyedi ki­tűzők, fényvisszaverő bokapántok és kulacsok voltak.

sokan jó lesz

Gyereknap alkalmából egész nap a Fő téren állatsimogató, lufi hajtogató, arcfestő és csillám­tetkó készítő, az Academy Golf Budapest jóvoltából mini golf pálya és golfkocsikázás, a Kobuci büfé finom szendvicsei, az Esernyős origami programja és az Óbudai Múzeum felfedező hátizsákos túrája várta a visszaérkezőket.

A Zenélő Budapest erkélykoncertje után tartottuk a nyereménysorsolást, amin - az értékes nyereményeknek kö­szönhetően, mint például egy 100 ezer forint értékű kerékpár a Berguson Kerék­pár bolt jóvoltából – szinte az összes indulónk ott maradt. Az átadásban Bús Balázs Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának polgármestere és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter segített, aki különdíjként még egy ajándékkosarat is adott a kihúzott szerencsés résztvevőnknek.

nyerem nyermmm

A nyereménysorsoláson pedig már a nap is ránk mosolygott! Ahogyan egy lelkes résztvevőnk írta: A legszebb látvány mégis az volt, amikor a célba érkezés után több száz kerékpár pihent meg a sok mindent látott macskaköveken. Szép nap volt ez a kerékpározás szerelmeseinek.”

Örülünk, hogy ilyen sokan eljöttek, és megmutatták, Óbuda két keréken is mozgásban van! Szeptember 20-án visszavárunk mindenkit!

A kerékpáros napról készült videó itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=w87cHaimTrI

logosor

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó