A legfontosabb információk a Tour de Óbuda kerékpáros nap kapcsán

Május 31-én, vasárnap a hagyományos óbudai kerékpáros napra, a Tour de Óbudára invitáljuk a családokat és baráti társaságokat, ahol a 15 km-es vagy a 38 km-es táv megtétele után együtt izgulhatunk a nyereménysoroláson az Óbudai Fő téren. A Tour de Óbuda kerékpáros napon a távok szinte bármilyen kerékpárral, minimális kerékpáros tudással is teljesíthetőek, hiszen a túra útvonala végig a kiépített, biciklis úton halad. Tekerés közben érdemes időt szakítani a táj és a Duna-part különleges szépségére is!

Tour de ÓbudaRajt-cél: 1033 Budapest, Fő tér.

Hosszútáv (38 km) rajtja: 9-10 h között
Útvonal: Óbuda – Békásmegyer – Szentendre – Békásmegyer – Óbuda

Rövidtáv (15 km) rajtja: 10-11 h között
Útvonal: Óbuda – Békásmegyer – Óbuda

Az út során 3 szerviz- és frissítőállomással (Római part, Békásmegyer töltés vége, Szentendre eleje) készülünk, melyeknél a teljesítés igazolása céljából javasolt megállni. A regisztrációs lapot a rövid táv útvonalán két állomáson, a hosszú távon három állomáson látjuk el egy ,,Óbuda, mozgásban a város” pecséttel.

A nyereménysorsoláshoz a regisztrációs lapokat kérjük 14 h előtt bedobni egy, a Fő téren elhelyezett ládába. A regisztrációs lap név, születési dátum, e-mail cím megjelölésével és a kettő vagy három állomás pecsétjével érvényes. A nyereménysorsoláson a jelenlévők között sorsoljuk ki az ajándékokat 14 h-kor!

A hosszútávon 9:30-kor vezetett túra indul a Fő térről a társaságot kedvelőknek!

Műsorvezető: Pál-Pál Előd

A rendezvény INGYENES, de helyszíni regisztrációhoz kötött. A kerékpártúrán fejvédő és láthatósági mellény használata ajánlott és kérjük a KRESZ szabályainak betartását.

Rajzverseny: Én és a biciklim
Tollakat, ceruzákat, ecseteket a kézbe, ugyanis elindítjuk Én és a biciklim címmel rajzversenyünket a Tour de Óbuda rendezvényhez kapcsolódóan.

cerka

Mit kell tennetek? Képzeljétek magatokat a kerékpározás csodálatos világába és egy A4-es rajzlapra bármilyen íróeszközzel (ceruza, toll, ecset, zsírkréta, stb.) készítsetek egy szabad kézi rajzot, amellyel megmutatjátok akár a kétkerekűtöket, akár egy biciklizéshez kapcsolódó élményeteket vagy a tavalyi Tour de Óbudán való részvételeteket. :)

Az elkészült rajzokat kérjük május 31-én, a rendezvényen való regisztrációkor leadni.

Eredményhirdetés: 2015. május 31. 14 óra
Helyszíne: Óbuda, Fő tér
Korosztályok: 1. Általános Iskola alsós korosztály; 2. Általános iskola felsős korosztály
Díjazás: a zsűri által kiválasztott első három alkotás készítője extra ceruza csomagot kap, de a többi indulót is színes ceruzakészlettel jutalmazunk.

Ha szeretsz rajzolni, akkor most mindenképpen ragadj ceruzát! :)

Gyermeknap alkalmából a Fő téren az alábbi programokkal várunk:

  • Az Óbudai Múzeum a gyerekkel/gyerekekkel érkezőket aznap ingyenesen várják, valamint ingyenes Óbudai felfedező hátizsákos túrára invitálnak mindenkit.
  • arcfestés és lufi hajtogatás
  • állatsimogató
  • Az Academy Golf Budapest mini-golf pályát állít fel
  • az Esernyős Origamizz velünk! ingyenes programmal vár

Nyeremények:

  • 5 db 10.000 Ft-os vásárlási utalvány a Slalom Sport felajánlásával,
  • 5 db 10.000 Ft-os vásárlási utalvány a Rokon Sport bolt felajánlásával,
  • egy 100.000 Ft értékű Kellys Viper 40 kerékpár a Berguson Kerékpár jóvoltából,
  • 10 db páros belépő a Római Kalandparkba,
  • 1 db Toyota Sakura családi ajándékcsomag

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó