ji-q72

Beköszöntöttek a hideg hónapok, szabadtéri rendezvényeink szünetében újra a Sportakadémia szezonnyitó előadására invitáljuk Önöket.

Témánk: Miben rejlik sport ereje?
Erre a kérdésre keressük a válaszokat kerekasztal beszélgetés alkalmával, ahol négy meghívott vendégünk fűzi hozzá gondolatait, véleményét a témákhoz. Nagyon érdekes kérdéseket érintünk sportközgazdasági szempontból közérthető formában Dr. András Krisztinával, hallhatjuk a véleményét rangos sportvezetőknek Dr. Bartha Csabának és Markovits Lászlónak és Gulyás László sportújságírónak köszönhetően.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy előadásaink ne csak hallgathatóak legyenek, hanem lehetőséget adjanak a hallgatósággal való párbeszéd kialakítására. A témák felkarolják a magyarországi világversenyek megrendezésének lehetőségeit, az utánpótlás képzésének jelentőségét, a média szerepét, úgy az írott sajtó, mint a közvetítések szempontjából.
Mit is jelenthet számunkra a sport ereje? tettük fel a kérdést az előadás témájában is: építeni, átalakítani, fejleszteni, embereket, közösségeket, motivációkat, ötleteket. A témán belül a beszélgetés során ezen gondolatok mentén haladunk végig.

Facebook eseményben további részletekről kaphatnak hasznos információkat: https://www.facebook.com/events/693047227527438/

Helyszín: Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Szindbád Terme
1033 Budapest, Fő tér 2.

A részvétel rendezvényünkön ingyenes!
Várjuk szeretettel, legyen Ön is részese a beszélgetésnek!

sportakademia_plakat_2016-11-22-_ii

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó