Változások a túra és terepfutó távokon!

Bejártuk az útvonalakat, amelynek tapasztalatai alapján a távokon kisebb változásokat végeztünk. A futótávokat az erdős területekre fel és levezető útvonalon módosítottunk, úgy láttuk jónak, hogy a lehető legkisebb forgalmú utakon és a terepviszonyoknak is megfelelően tudjatok haladni.  Emiatt a futótávok mindkét esetben egy kilométerrel megnövekedtek, azaz a letölthető itiner szerint 8.93 km-t és 14,84 km-t kell megtennetek.

A gyaloglótávok esetében annak érdekében, hogy elkerüljük az útvonalakat futással megtevőkkel való szembe találkozást az útvonal megtételének irányát változtattuk meg, így a startkor a Jablonka úton keresztül érhetitek el az erdőt.

A letölthető útvonalak térképeit is e szerint módosítottuk, így a gyalogtávok esetében is ez okozza a távok hosszának némi módosulását, amely szerint a hosszú táv 16,8 km lett.

Ezúton kérünk Benneteket, hogy akik már letöltötték a térképeket tegyék meg újra. A térképek alapján nagyon jó tájékozódhattok az útvonalról, akinek szimpatikus nyomtatható, vagy bármely okoseszközre letölthető, legyen az GPS, okostelefon, okosóra.

Letölthető térképeket a rendezvény főoldalán találjátok.

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó