DSC_1939

Az ősz beköszöntével a nagy sikerű Óbudai Teljesítménytúrával zárult a Szabadidő, szeretem! programsorozatunk. A csalogató őszi napsugarak sokakat csábítottak szeptember 27-én egy kellemes erdei sétára.

 

 

Montázs_túra

Ezúttal rekord számú részvételt, a két teljesíthető távon – 12 km, 19 km – összesítetten 850 fő részvételét regisztrálhattuk. A legedzettebb beérkezők már a hosszú távon 11 óra előtt befutottak. Sok család, baráti társaság indult kalákában, hogy egy derűs séta közben kapcsolódjanak ki. A távok rajtjánál, hogy az energia ne apadjon szőlőcukorral, a hosszú távon az ellenőrzési pontokon plusz csokival kínáltuk a résztvevőket.

Montázs_túra_II

Nagy örömünkre szervezetten képviseltette magát a BASE    sportegyesület, a Tung Se. és a Pais Dezső Általános Iskola. Legfiatalabb túrázónk egy négy éves kislány volt, Lővei Liliána, aki maga tette meg a hosszú távot. A célban, a Csúcshegyi Vendégháznál következett a jól megérdemelt pihenés. Mindig újratöltődő lila hagymás zsíros kenyér és párizsis kenyér tálcák, meleg tea és málnaszörp fogadták a megérkezőket. Igazi piknik hangulatban telt a délután.

Montázs_túra_III

Emlékül minden részvevőnknek egy kitűzőt ajándékoztunk. A célállomáson összesen 20 tombolanyereményt sorsoltunk ki, ahol szervizutalványok, értékes könyvek és sport tárgynyeremények találtak gazdára. Honlapunkon és weboldalunkon adunk hírt azokról a nyerteseinkről, akik az ajándékokat személyesen nem tudták átvenni. :)

További képek megtekinthetők a Facebook oldalon (https://www.facebook.com/obudasport), az Óbudai Teljesítménytúra c. albumban.

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó