Népszerű a túrázás tavasszal

Az Óbudai Sport Nonprofit Kft. által szervezett teljesítménytúra évről-évre nagyobb tömegeket mozgat meg. 2018. március 24-én sem volt ez másképp, hiszen az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata által támogatott körtúrán - a kissé hideg márciusi idő ellenére - 1290 fő vett részt. A Budapesti Természetbarát Sportszövetséggel közösen szervezett sporteseményen idén is 3 táv közül lehetett választani.

A rajtállomáson, az Óbudai Szabadidőparkban, ha késéssel is, de sikerült mindenkit elindítani. A legnépszerűbb ez alkalommal is a 10 km-es táv volt, ahol 659 fő, a 16,5 km-en 323 fő, a 22 km-en 308 fő vette át menetlapját és kezdte meg túráját a Budai-hegyekbe. 

A célba folyamatosan érkeztek a fáradt túrázók. A sáros terep leküzdése után mindenkinek jól esett megpihenni és egy pohár meleg levest elfogyasztani. ez alkalommal a családok mellett több iskolai csoport, kerületi szervezet támogatottjai és sportegyesület tanítványai is elindultak.Akinek kedve támadt 200 forintért megpörgethette a szerencsekereket. Olyan értékes ajándékokat lehetett kipörgetni, mint az egyedi póló, törölköző, CSOPA belépő, sporttáska vagy éppen egy energiapótló édesség. A rendezvényen befolyt teljes összeget a Szent Margit Rendelőintézet új EKG készülék beszerzésére fordítja.

Ezen a csodálatos napon mi, szervezők is rengeteg élményt és tapasztalatot szereztünk, melyekkel az elkövetkezendő években szeretnénk még színvonalasabb és változatosabb túrát nyújtani.

Várunk Titeket következő eseményünkön, április 28-29-én a kétnapos Óbudai Futófesztiválon!

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó