Körtúrával várunk március 24-én

Az Óbudán szervezett teljesítménytúra évről-évre nagyobb tömegeket mozgat meg. Azt szeretnénk, ha e rendezvényünk nemcsak egy szokványos teljesítménytúra lenne a sok közül, hanem szép időben, a természet nyújtotta élményekkel és gyönyörű tájakkal találkozhatnának. 2018. március 24-én, szombaton sem lesz ez másképp! A Budapesti Természetbarát Sportszövetséggel közösen szervezett Óbudai Tavaszköszöntő Teljesítménytúrán idén is 3 táv – egy hosszú (22 km) egy rövid (16,5 km) és egy családi táv (10 km) – közül lehet választani. A túra útvonala kizárólag jelzett turistautakon vezet, nem verseny, így bőven jut idő megcsodálni az ébredő erdőt. Minden táv teljesíthető egyénileg, és lehetőség van csatlakozni az óbudai Nordic Walking Klub gyaloglóihoz is.

Túránk a Budapest Kupa és a Tholt Albert Kupa része!

A túrán március 22-ig tartó online nevezést követően lehet részt venni és kizárólag a regisztrált résztvevőknek tudjuk biztosítani a célban a meleg levest és az egyedi kitűzőt.

A részvétel III. kerületieknek ingyenes, a nem kerületi 14 év felettiek 1000 forintos helyszíni térítés ellenében indulhatnak.

Nevezés: https://www.obudasport.hu/rendezvenyek/obudai-tavaszkoszonto-teljesitmenytura

A résztvevői visszajelzések alapján idén először szervezzük túránkat körtúraként!
Rajt- és célállomás: Óbudai Szabadidőpark (1037 Budapest, Laborc u. 2.)
Rajtidő: 8.30-10.30 óra között 

Hosszú táv: 22 km
Szintidő: 6 óra
Szintkülönbség: 692 m

Rövid táv: 16,5 km
Szintidő: 5 óra
Szintkülönbség: 546 m

Családi táv: 10 km
Szintidő: 4 óra
Szintkülönbség: 339 mA megközelítésről:

BKV-val az 1-es villamos vagy a fonódó villamosok Bécsi út/Vörösvári úti végállomásától néhány perc sétára vagyunk. Térképet itt találtok: https://www.obudasport.hu/program…/1-obudai-teljesitmenytura 
Autóval nem érdemes jönni a parkolóhelyek korlátozott száma miatt!

Az esemény plakátja:

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó