Túrával köszöntjük a tavaszt 2017-ben Óbudán!

Az Óbudán szervezett teljesítménytúra évről-évre nagyobb tömegeket mozgat meg, köszönhetően a könnyen elérhető Budai-hegyek csodás erdei útvonalainak, a rendszeres teljesítménytúrázók és a szabadidős közönség számára kijelölt útvonalaknak és nem utolsó sorban a túrázó barát szervezésnek. 2017. március 25-én, szombaton sem lesz ez másképp! A Budapesti Természetbarát Sportszövetséggel közösen szervezett Óbudai Tavaszköszöntő Teljesítménytúrán idén is 3 táv – egy hosszú (22 km) egy rövid (14 km) és egy családi táv (9 km) – közül lehet választani. A túra útvonala kizárólag jelzett turistautakon vezet, nem verseny, így bőven jut idő megcsodálni az ébredő erdőt. Minden táv teljesíthető egyénileg, és lehetőség van csatlakozni az óbudai Nordic Walking Klub gyaloglóihoz is.

A túrán március 24-ig tartó online nevezést követően lehet részt venni és kizárólag a regisztrált résztvevőknek tudjuk biztosítani a célban a meleg levest és az egyedi kitűzőt.

IDÉN CSAK ONLINE LEHET NEVEZNI A TÚRÁRA - Túljelentkezés miatt 03.23. 10.30-kor lezártuk a nevezést!

A részvétel III. kerületieknek ingyenes, a nem kerületi 14 év felettiek 1000 forintos helyszíni térítés ellenében indulhatnak – a regisztrációt követően.

A túra különlegessége idén abban áll, hogy a 2017. év Fájának megválasztott Vadalmafa köszön vissza mind a plakáton, mind a kitűzőn, internetes játékon továbbá az év fájának egy csemetéjét ültetjük el.


Letölthető térképek a távokhoz:

Hosszú táv - 22 km: kattintásra letölthető
Rövid táv - 14 km: kattintásra letölthető
Családi táv - 9 km: kattintásra letölthető

Útvonalleírások:
Hosszú táv - 22 km: kattintásra letölthető
Rövid táv - 14 km: kattintásra letölthető
Családi táv - 9 km: kattintásra letölthető

Buszmenetrendek a visszautazáshoz:

137-es busz - Térkép a céltól a megállóig
260-as busz - Térkép a céltól a megállóig

 

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó