Beszámoló az Őszi Óbudai Teljesítménytúráról

A 2015. évi Szabadidő, szeretem! utolsó rendezvénye is lezajlott. Október 11-én vasárnap a kitartó eső ellenére 104 fő rajtolt el 9 óráig Doberdó utcai játszótérről a 19 km-es hosszú távon. Felkészültségüket és kitartásukat mi sem bizonyítja jobban, hogy a kissé felázott és sáros terepviszonyokat leküzdve bőven a szintidőn belül megérkeztek a célba, a Csúcshegyi Vendégházba. Esőben indult el összesen 123 fő a két rövidebb távon, 78 fő a 12 km-en és 45 fő a családi, 6 km-es távon. Nem sokkal az indulást követően az eső elállt, így igazi tiszta hegyi levegőben, a csodás őszi Budai-hegyekben tölthették a napot régi és új résztvevőink.

Őket is a Csúcshegyi Vendégházban várta a talán még a lelket is melengető spanyol kolbászleves és csokoládé. A 12 km-es távot teljesítők között köszönthettük a III. kerületi Polgárőr Egyesület tagjait, akik igazi csapathoz méltóan együtt csinálták végig a túrát.

Utolsó eseményünkön is tartottunk Jótékonysági tombolát az Összefogás Óbudáért Egyesület részére. A 3 távon külön sorsoltunk azok között, aki legalább 200 forinttal támogatták az egyesületet. A megnyerhető ajándékok között volt páros belépőjegy a Római Kalandparkba, családi sportcsomagok a Toyota Sakura jóvoltából, 5000 Ft értékű Mókus Sörkert utalványok, „Szabadidő, szeretem!” ajándékcsomagok és nem utolsó sorban túrafelszerelések, mint például esőkabát, alumínium étkészlet.

Köszönjük a túrán résztvevő 227 főnek, hogy a zord körülmények között is velünk tartottak! Találkozunk 2016-ban, az olimpia évében!

őszi túra_logósor

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó