Óbudai Sportágbörze, avagy mi így (is) sportolunk!

Szeptember 13-án ismét megrendeztük az Óbudai Sportágbörzét azzal a céllal, hogy mindenki kapjon segítséget a megfelelő sportág kiválasztásában, továbbá a résztvevők ne csak nézzék az egyes sportbemutatókat, hanem aktív részesei legyenek maguk is a sportrendezvénynek, vegyék kezükbe a sporteszközöket, próbálják ki a sportágakat, szerezzenek pozitív sportélményeket. Ennek megfelelően reggeli ébresztőként Kozma Zsuzsanna tartott ovi tornát, ahol kicsik és szüleik együtt sportoltak. 9 h-tól sorra érkeztek a kerületi egyesületek és mutatkoztak be a színpadon, majd invitálták az érdeklődőket standjukhoz.

DSC_9685DSC_9550

DSC_9686 DSC_9691

DSC_9309DSC_9402DSC_0046DSC_9427

A gyerekeknek és szülőknek szóló programban 26 egyesület által kínált sportágakkal lehetett megismerkedni. A választékban szerepelt kézi- és kosárlabda, judo, röplabda, baseball, táncok, karate, kung-fu, chi kung, mediball, tenisz, kenu, vízilabda, úszás, labdarúgás, hapkido, aikido, jo do, ju jitsu, aerobik, asztalitenisz, kerékpározás, jégkorong, vívás, akrobatikus torna, és még sí és snowboard is.

Az eseményt színesítette Volentér Balázs gokartozó és Nagy Eszter műugró bemutatkozása, a Polaris Csillagvizsgáló csillagászati előadása és az Erdélyi Krisztina által tartott zumba.

DSC_9436DSC_9908

A Szent Margit Rendelőintézet munkatársai ez alkalommal is ingyenes szűrővizsgálatokat tartottak, mint például testösszetétel mérést, szájüregi szűrést, vérnyomásmérést, emellett egy dietetikus táplálkozási tanácsokkal látta el az érdeklődőket.

DSC_9520 DSC_9518

Örömünkre szolgált, hogy a korábban meghirdetett játékunkra - mely szerint, aki a plakáton látható jelmezben érkezik különdíjban részesül - többen is eleget tettek.

DSC_9385DSC_9656

Aki kilátogatott biztosan nem csalódott és élményekkel gazdagon tért haza. Az esemény főtámogatója Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata volt.

2014. szeptember 27-én túrázni hívjuk a kikapcsolódni vágyókat következő eseményünkre, az Óbudai Teljesítménytúrára. Mi sem ígérkezhet nagyobb feltöltődésnek, mint egy kellemes őszi sétán töltekezni a langyos napsugarakkal!

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó