Óbudai Sportágbörze - friss információk

Mit sportoljon a gyerek? A szeptember 13-án megrendezendő Óbudai Sportágbörzén mindenki kedvére válogathat a sportágak között. Sőt, idén már 2 helyszínre is várjuk az érdeklődőket! A részletes programbontás már elérhető honlapunkon, az Óbudai Sportágbörze Programbontás menüpont alatt.

Időpont: 2014. szeptember 13. (szombat)

Helyszínek: Óbudai Szabadidőpark (1037 Bp., Laborc utca 2.) és Óbudai Kaszások új szabadtéri kosárpálya (1037 Bp., Rádl árok u. és Kalap u. sarok)

Műsorvezető: Péter Attila

Sportágak: aerobic, aikido, akrobatikus torna, asztalitenisz, baseball, chi kung, csillagászat, futball, hapkido, jégkorong, jóga, judo, ju jitsu, kajak-kenu, karate, kerékpározás, kézilabda, kosárlabda, kung fu, mediball, tánc, tenisz, röplabda, sí, snowboard, softball, úszás, vívás, vízilabda, zumba

 

A Szent Margit Rendelőintézet munkatársai az alábbi szűrővizsgálatokkal várnak:

  • In Body-  Testösszetétel mérés, 
  • Táplálkozási tanácsadás,
  • Vérnyomás  és pulzus mérés,
  • Szájüregi szűrés.

Te is segíthetsz!
Rendezvényünk ideje alatt lehetőség nyílik segíteni nehezebb anyagi vagy szociális helyzetű óbudai családokon. Kérünk mindenkit, aki teheti, hozza el a feleslegessé vált, de még használható sportszereit, sportruházatait, amit még az ősz folyamán szociálisan rászorult családok és intézmények részére eljuttatunk.

Húzd fel a jelmezed!
Azon résztvevőink – legyenek fiatalok vagy idősek -, akik a plakáton látható jelmezben, vagy ahhoz hasonló öltözékben érkeznek, KÜLÖNDÍJBAN részesülnek. :)

A gyermekek 10 és 13 h között "sportos" arcfestést és csillámtetkó készítést kérhetnek!

VÁRUNK MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL!

Főtámogató: Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó