A borongós idő ellenére remek hangulatban telt az Óbudai Sportágbörze

Napsütéses őszi péntek után borongós, esős szombatra ébredtek Óbuda lakói. Ennek ellenére sok kerületi lakos és négy iskola tanulói is kilátogattak az Óbudai Szabadidőparkba, a Sportágbörzére szeptember 14-én. A rendezvény célja az volt, hogy mindenki kapjon segítséget a megfelelő sportág kiválasztásában, továbbá a résztvevők ne csak nézzék az egyes sportbemutatókat, hanem aktív részesei legyenek maguk is a sportrendezvénynek, vegyék kezükbe a sporteszközöket, próbálják ki a sportágakat, szerezzenek pozitív sportélményeket.

DSC_4213

A gyerekeknek, szülőknek szóló programban 23 egyesület közel 20 sportágával lehetett megismerkedni.

A több tucat program közül néhányat a mostoha időjárás miatt ki kellett venni a menetrendből, de a többi sportegyesület - ugyan szűkös helyen -, azonban remek hangulatban tartotta meg foglalkozását. A Szent Margit Rendelőintézet munkatársai ez alkalommal is ingyenes szűrővizsgálatokat tartottak, mint például testösszetétel mérést, emellett egy dietetikus táplálkozási tanácsokkal látta el az érdeklődőket. Az Óbuda-Békásmegyer Védőnői Szolgálat totóval és elsősegélynyújtással tette még színesebbé a sportnapot. Aki kilátogatott biztosan nem csalódott és élményekkel gazdagon tért haza.

DSC_4759

A kínálatban szerepelt többek között kézi- és kosárlabda, judo, röplabda, baseball, tánc, karate, kung-fu, tenisz, labdarúgás, aerobik, tollaslabda, kerékpározás, jégkorong, vívás, akrobatikus torna, és még sí is.

Az esemény főtámogatója Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata volt.

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó