Mit és hogyan sportoljunk? Válasszunk az Óbudai Sportágbörzén

Mit sportoljon gyermekünk? Merül fel bennünk a kérdés az iskolaév kezdetén, akár ha csemeténk iskolakezdő, vagy éppen folytatja a már megkezdett útját az iskolapadban. Tudjuk, hogy nagyon fontos a testmozgás, amellyel nem csak a testi kondíciónkat, hanem agyunk működését is karban tartjuk, trenírozzuk. Gyermekeinknek főképp kisiskolás korukban, a szülei által szinte kielégíthetetlen mozgásigényük van, érdemes ezt az időszakot kihasználni, hogy felkeltsük bennük az érdeklődést a mozgás, a rendszeres sportolás iránt, legyen az hobbi jellegű, vagy épp idővel, tehetséggel és akarattal profi vonalra is terelve. Éppen ezért nagyon fontos a szülői példamutatás. Nem menthetjük fel magunkat és az se szegje kedvünket, ha nem sportolunk rendszeresen, hiszen lehet, hogy a kölcsönös példamutatás az, ami gyermeket és szülőt egyaránt rávehet a rendszeres testmozgásra. Menjünk minél több olyan helyre, ahol sportolási lehetőségekkel találkozhatunk. Ne gondolkodjunk rögtön versenysporton! Mi az, mai nagyon lényeges? Az, hogy egy rendszer szerint végezzük a testedzéseket, legyen ez bármelyik sportág. Hiszen a gyerekek napi rutinjába ez is nagyon fontos, mert a tanulás is ezt kívánja meg tőlük!

Figyelem óvodásokat is várunk! Óvodás kortól a legfontosabb, hogy a gyermek a természetes mozgások a futások, ugrások, dobások megtanulása mellett sokmozgásos, mozgásutánzós, játékos feladatok kerüljenek előtérbe. Jöjjenek el, ismerkedjenek meg a sporteszközökkel és az egyesületekkel.

Így kedves szülők, hogy Önök is részt tudjanak venni rendezvényünkön és el tudják kísérni gyermekeiket erre a sokszínű, jó hangulatú sportrendezvényre ebben az évben újra hétvégén várjuk Önöket! Ezúttal új helyszínen, a Görzenál Görkorcsolya és Szabadidőparkba! Nagy kedvencek a kerékpár és különböző freestyle sportok is bemutatkoznak, találkozhatnak küzdősportokkal, atlétikával, tornával, akrobatikával, tánccal, vizes sportágakkal és labdajátékokkal.

Időpont: 2018. szeptember 22. 9.00 - 15.00 óráig

Helyszín: Görzenál Görkorcsolya és Szabadidőpark

Cím: 1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125.

 Várjuk Önöket szeretettel rendezvényünkön! smile

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó