Sportot választottunk!

2017. szeptember 14-én került megrendezésre a megújult III. kerületi TVE sportpályán a már hagyományosan visszatérő, minden évben jelentkező Sportágbörze. Ebben az évben rendhagyóan egy hétköznapi nap, csütörtökön, az iskolák közreműködésével célzottan tanítási időben 9 – 15 óráig vártuk a csoportokat. A gyermekek szép zöld környezetben, az iskolapadból kimozdulva a friss levegőn lehettek aktív részesei a programoknak, kipróbálták a sporteszközöket, a sportágakat, így pozitív sportélményeket szereztek. A jelenlévő 35 sportegyesület 37 szakosztálya mellett szívesen vettek részt azok a kerületben működő szervezetek is, akik ugyan nem egyesületi formában, de mégis a szabadidő hasznos és sportos eltöltésére kínálnak lehetőséget.

Az élmények mellett ez alkalommal ismét lehetőséget biztosítottunk az iskoláknak, hogy elnyerjék a Legsportosabb Óbudai Iskola Díját és az azzal járó nagy értékű sportszerfelajánlást. A már előre meghirdetett öt állomáson részt vett tanulók számát délután összegeztük és 1., 2., valamint 3. helyezettet  hirdettünk.

Gratulálunk még egyszer az iskoláknak és köszönjük részvételüket:

  1. helyezett Medgyessy Ferenc Általános Iskola - 100.000 Ft értékű általuk választott sportszerdíj
  2. helyezett Bárczi Géza Általános Iskola - 50.000 Ft értékű általuk választott sportszerdíj
  3. helyezett Aquincum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános iskola - 30.000 Ft értékű általuk választott sportszerdíj

Tiszteletbeli negyedik helyezettnek választottuk a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolát, hiszen testnevelés óra keretében egész nap jelen volt 1-1 osztályuk. Az ő nyereményük egy Béres ajándékcsomag volt, mely tartalmazott többek között Actival Kid Gumivitamin gumitablettát, Actival Kid +Acerola rágótablettát, Béres C-vitamin gyerek rágótablettát, Vitalin pezsgőtablettát.

Aki kilátogatott, biztosan nem csalódott és pozitív sportélményekkel gazdagon tért haza. Az esemény főtámogatója Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata volt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9

Az eseményen készült további képek megtekinthetőek facebook oldalunkon.

Az elkészült kisfilm itt nézhető meg: https://www.youtube.com/watch?v=kPe7AHvxtzg

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó