Május 22-én csak a sportolásé legyen a főszerep!

2016. május 22-én kerül megrendezésre a már minden évben jelentkező sportágajánló. Itt minden III. kerületi sportegyesületnek lehetőséget adunk a nagyközönség részére való bemutatkozásra. Meghívottak között rendszerint 30 sportegyesület szerepel. Igyekszünk a családok részére minél szélesebb választékot felkínálni, annak érdekében, hogy a gyermeküknek a leginkább alkalmas sportágat találják meg. A sportbemutatókon az érdeklődők aktív részesei lehetnek a programoknak, kipróbálhatják a sporteszközöket, a sportágakat, így pozitív sportélményeket szerezhetnek.

sportagvalaszto_2016_A3

A rendezvény nem csak az ifjúságot célozza, de ez alkalommal lehetőséget biztosítunk az iskoláknak, hogy elnyerjék a Legsportosabb óbudai iskola díját és az azzal járó 100.000 Ft értékű sportszerfelajánlást.
Az intézmények egy 5 állomásból álló "próbát" teljesítenek, mely végén kiderül, hogy melyik iskola a legsportosabb.

Az esemény ideje alatt a Szent Margit Rendelőintézet ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokat végez és tanácsadást tart.

Helyszínünk: Academy Golf Budapest (1037 Budapest, Perényi út 6.)

A részletes helyszínrajz és színpadi beosztás hamarosan elérhető lesz honlapunkon!

Facebook esemény

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó