Forgatag és sokszínűség az Óbudai Sportágbörzén

2015. május 10-én került megrendezésre idén a TVE pályán a már hagyományosan visszatérő, minden évben jelentkező sportágbörze.

montázs_börze_I

Mivel sem zárhattuk jobban a hetet, mint mozgással a sportolás adta kikapcsolódással. Az új helyszín adta lehetőségek miatt az idei sportágbörzét családias hangulat, forgatag és sokszínűség jellemezte. A TVE Sportpálya összefüggő zöld területe remek lehetőséget nyújtott a kiállító sportegyesületek bemutatkozásának.

Szívesen vettek részt azok a kerületben működő szervezetek is, akik ugyan nem egyesületi formában, de mégis a szabadidő hasznos és sportos eltöltésére kínálnak lehetőséget. A műsort zenés ovi torna nyitotta meg, amelyet labdajátékok követtek. Sokakat vonzott a küzdősportokat képviselő egyesületek bemutatója, látványos elemekkel gazdagította a programot a tornász egyesületek részvétele, amelyet a vizes sportok egyesületei követtek.

A színpadi programot keretbe foglalva zenével nyitottuk és tánccal-zenével, a Göncöl Néptáncegyüttes bemutatójával zártuk. Teret kapott még a sakk, mint szellemi sport, de nem maradhatott háttérben az atlétika, a túrázás, a kerékpározás, a nordic walking és a csillagászat sem. Az egyesületek rendkívül sok eszközt hoztak a helyszínre így a sportbemutatókon az érdeklődők aktív részesei lehettek a programoknak, kipróbálhatták azokat. A Szent Margit Rendelőintézet munkatársai a programsorozathoz kapcsolódva ezúttal is ingyenes szűrővizsgálatokat tartottak. A fellépők sorát még színesítő zumba latin ritmusaival felpezsdítette a hangulatot.

 montázs_börze_IIImontázs_börze_IV

Meghívottak között 36 sportegyesület és szervezet szerepelt, közel 500 fő látogatott ki rendezvényünkre. Célunk a családok részére a sportolás terén minél szélesebb választékot kínálni, annak érdekében, hogy a gyermeküknek a leginkább tetsző sportágat találják meg. Aki kilátogatott, biztosan nem csalódott és pozitív sportélményekkel gazdagon tért haza. Az esemény főtámogatója Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata volt. Köszönjük érdeklődésüket, várjuk Önöket a közelgő Tour de Óbuda kerékpáros napon, május 31-én a Fő téren.

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó