Régi-új helyen várta rajongóit az Óbudai Futófesztivál

Hagyományosan április utolsó szombatján, de ezúttal az Óbudai Szigeten rendezték meg az Óbudai Futófesztivált. Több mint 1000 futó rajtolt a hat versenytáv valamelyikén. A reggelt a pénteki csodálatos idő után esővel köszöntöttük. A Szervezők részéről nagy volt az izgalom, hogy mindenki eljöjjön, ne szegje kedvét a családosoknak és a kicsiknek a csepergő eső. Nagy örömünkre az Mini futamon, ahol 358 regisztráló óvodás és kisiskolás korú gyermek volt 80%-os részvételt számolhattunk! Nem volt ez másképp a családi távon sem, nem is beszélve a hosszabb távokon futókat, akiket semmilyen zord időjárás sem rettenthet el a részvételtől! Összesen majd 1200 részvevővel zajlottak az idei évi futamok. Köszönet Nektek, hogy idén is az Óbudai Futófesztivált választottátok.

A rendezvényre elfogadta meghívásunkat a „Szív Bajnokai”, amely közösség a szívbeteg gyermekeket ösztönzi mozgásra, sporteseményeken való részvételre. A szív apró bajnokai, olyan szívbeteg gyermekek, akik születésüktől fogva másképp élnek. Szívbeteg gyermekek, akik igazi hősök. A hét minden napján megküzdenek a betegségükkel, bátran elviselik a kórházi élet hosszú és néha fájdalmas pillanatait. Ez alkalommal is Beck Monika a Szív Futónagykövet képviselte a csapatot. A gyerekekkel természetesen a szülők is ellátogattak. Így indult el a 11.00 órás rajt, amelynek kezdő momentumaként minden kedves résztvevő egy szívet mutatott!

Mindamellett, hogy a részvétel fontosságát hangsúlyozzuk, szándékunk az élvonalbeli futóknak is színvonalas lehetőséget biztosítani. Tapasztalatunk szerint nagyon sok profi futó versenynaptárába is bekerült rendezvényünk, sokan rangos futóversenyekre való felkészülésnek is nagyon jónak tartják a rendezvényt. A Nutri Depó Science in Sport termékének a SiS GO eplektrolit italpornak köszönhetően a frissítésről is igényük szerint gondoskodhattunk.

A sportolás mellett az aktív életmód fontosságára ezáltal a prevencióra is  célunk a résztvevők figyelmét felhívni, a futófesztiválon lehetőség volt a Szent Margit Rendelőintézet, Óbudai Egészségkörút keretein belül kitelepült ingyenes szűrővizsgálatainak igénybevételére, ahol a szakemberek In-Body testösszetétel mérést, táplálkozási tanácsadást, vérnyomás-pulzusmérést, CO-COPD mérést végeztek.

Az eseményen résztvevők ezúttal sem tértek haza üres kézzel, minden kedves befutót csokival vártunk a célban Mini és Családi távokon a Drize Kiadó jóvoltából Dörmögő Dömötör, Buci Maci és Garfield Magazinokkal térhettek haza. A Drize Kiadó még az esemény után is játékra hív! Kövessétek a Facebook esemény részleteit! A Brand Tester Park felajánlásának köszönhetően minden az Óbudai Futófesztiválon résztvevő részére egy egynapos páros belépőjegy volt az ajándéka. Az időmért távokon a futókat Óbudai Futófesztiválra készült egyedi sportkulacs emlékezetei majd és természetesen az egyedi mindig az eseményre készített befutóérem sem maradhatott el.

Bízunk benne, hogy mindenki szép emlékekkel és élmény gazdagon zárta a napot. Következő eseményünkre a Tour de Óbuda rendezvényünkre június 1-jén visszavárunk Benneteket!

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó