Egészségkörút az Óbudai Futófesztiválon

Az Egészség Világnapját annak emlékére tartották, hogy 1948. április 7-én kezdte meg működését az ENSZ szakosított intézménye, az Egészségügyi Világszervezet. A Szent Margit Rendelőintézet Egészségkörút Óbudán programsorozat célkitűzése, hogy a szűrőprogramokkal az Óbuda-békásmegyeri lakosság körében a megelőzés fontosságát helyezzék előtérbe. Az egészséget legnagyobb mértékben befolyásoló tényező az életmód és a táplálkozás. Ezért a szűrővizsgálatok egyes sportrendezvényeken is megjelennek.

Ha valaki esetleg nem tudott részt venni a szűrővizsgálatok első alkalmán, egy percig se aggódjon, hiszen az év folyamán még 7 alkalommal és helyszínen lesz lehetőség a méréseket elvégeztetni. A szombati napot követő alkalom az Óbudai Futófesztiválon lesz, ahol In-Body testösszetétel mérést, táplálkozási tanácsadást, vérnyomás-pulzusmérést, CO-COPD mérést végeznek. A szűrővizsgálatok térítésmentesen vehetőek igénybe.

Az Egészségkörút Óbudán következő állomásai:

04.13. Békásmegyeri Egészségnap

04.27. Óbudai Futófesztivál

05.04. Egészségkörút Óbuda Napján

05.25. Kaszásdűlői Egészségnap

09.21. Óbudai Piknik

10.05. Egészségnap a Vörösvári úti szakrendelőben

 

Az év során ismét érdemes lesz több állomásra is ellátogatni, hiszen mindazok, akik az Egészségkörút kiskönyvének hátuljára legalább két pecsétet gyűjtenek és bedobják a szűrőállomásokon kihelyezett gyűjtőládába, sorsoláson vesznek részt. Azt pedig, hogy kik nyerik értékes ajándékainkat, kiderül 2019. november 22-én, az Egészségkörút Óbudán ünnepélyes díjátadóján.

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó